Hani’den Doğu Karadeniz’e kardeşlik köprüsü

Hani Belediyesi’nce hazırlanan proje kapsamında Doğu Karadeniz’i gezen Halk Eğitim Merkezi Usta öğreticileri ilçeye döndü.

Haberler 03.08.2018 - 08:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hani Belediyesi Proje Koordinasyon Birimi tarafndan hazrlanan proje ile yurt içi gezileri kapsamnda Dou Karadeniz gezisine gönderilen Halk Eitim Merkezi usta öreticileri Rizeyi gezdi. lk olarak, Rizede Güneysu Kaymakam Davut Düzgün ve Belediye Bakan Halil Turan ziyaret eden usta öreticiler, Hani lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili aban Arda Yazc ve Hani ilçesi halknn selamlarn iletip beraberlerinde götürdükleri hediyeleri sundular. Usta Öreticiler daha sonra Güneysu ilçe Halk Eitim Merkezi Müdürlüüne geçerek müdürlük bünyesinde yaplan örnek çalmalar ve hizmetler hakknda fikir alarak görü alveriinde bulundu. Usta öreticilerin Dou Karadeniz gezisi Trabzon ve Gümühane ziyaretleri ile son buldu.

Hani Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili aban Arda Yazc, belediye tarafndan zaman zaman bu tür kültür gezileri düzenlediini belirterek, Bu organizasyonlar yl içerisinde farkl kültürlerin kaynamas, kardeliklerin pekimesi ve ülkenin farkl corafi yerlerinin tannmas amacyla belediye desteiyle devam ettirilecek dedi.

Ana Sayfaya Git