Harran'da 'yeni nesil öğretmen' harikalar yaratıyor

ŞANLIURFA'nın Harran İlçesi'nde, Eski Harran Ortaokulu'nda 3 yıldan bu yana görev yapan öğretmen 25 yaşındaki Caner Sarıoğlu, öğrencilerini mutlu etmek için kısıtlı olanaklarla harikalar yaratıyor. Karton kutudan saha, mandaldan da futbolcuyla langırt yapan genç öğretmen, öğrencilere mutluluk dağıtıyor.

Haberler 17.10.2017 - 08:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Samsundan ilk atamas Harran lçesi merkezine 8 kilometre uzaklktaki Eski Harran Ortaokuluna çkan snf öretmeni Caner Sarolu, örencileri mutlu edebilmek için elinden geleni esirgemiyor. Kstl olanaklara ramen öretmen Caner Sarolu, snfta 20 örencisine yapt aktivite ve oyunlar sosyal medya hesabnda paylaarak en çok izlenen görüntüler arasnda yer ald. Minik örencilerine eldeki kstl imkanlarla büyük olanaklar salayan Caner öretmen, örencilerin elenirken örenmesi için elinden geleni yapyor. Caner öretmenin örencileriyle snf içinde ve dnda yapt etkinlikler, çocuklarn kiisel geliimlerine katk salarken, beceri kazanmalarna da katkda bulunuyor.

Öretmenin özellikle karton kutu, mandal, çubuk ve masa tenisi topuyla yapt langrt büyük beeni toplarken, sosyal medyada da en çok paylalanlar arasnda yer ald. Caner Sarolu adl öretmen, paylamlarn yeni nesil öretmen ismiyle yapyor.

ÖRENCLER OKULA GELMEK çN SABIRSIZLANIYOR

Snf öretmenleri Caner Sarolunun aktiviteleri ve oyunlar sayesinden okuldan ayrlmak istemeyen örenciler, evden okula gelmek için sabrszlandklarn söyledi. Örencileri ile 3 yldan bu yana büyük mesafeler katletmenin mutluluunu yaadn ifade eden Caner Sarolu unlar söyledi:

Samsundan Harrana geleli 3 yl oldu. Eski Harran Okulunda öretmenim. 3 yldr ayn snfta örencilerimle birlikteyim. Snfmda örencilerimle bol bol etkinlik yapmaya çalyorum. Burada kstl imkanlar olabilir ama biz bu imkanlar elimizden gelebildiince zenginletirmeye çalyoruz. Yine bu etkinliklerle örencilerimizin gönüllerine kalplerine girmeye çalyoruz. çocuklarda aileleriyle beraber bize destek oluyorlar. Örenciler ben okuldan kaçaym ders biran önce bitsin gözüyle olaya bakmyor. çünkü bu snfta zevk alyorlar. Yine bizim örencilerimiz okula en erken gelen örenciler oluyor. Ders zili çaldnda bile örenciler okul çevresinde ayrlmyor.

Ana Sayfaya Git