Hasankeyf'te Meslek Yüksek Okulu kuruldu

Batman Üniversitesi tarafından Hasankeyf’te Meslek Yüksekokulu kurulması için alınan karar Yüksek Öğretim Kurulu tarafından uygun bulunarak Hasankeyf Meslek Yüksekokulu kuruldu.

Haberler 26.01.2018 - 00:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batman Üniversitesi tarafndan Hasankeyfte Meslek Yüksekokulu kurulmas için alnan karar Yüksek Öretim Kurulu tarafndan uygun bulunarak Hasankeyf Meslek Yüksekokulu kuruldu.

MESLEK YÜKSEK OKULU

Yeni kurulan Hasankeyf Meslek Yüksekokulunun tarihi ilçenin kalknmasna çok önemli katklar olacan belirten Rektör Prof. Dr. Aydn Durmu, Ülkemizin milli enerji üretimi kapsamnda yapmna balanan ve ülkemizin cari açnda önemli yeri olan enerji sektöründeki gelimelere pozitif deer katacak Ilsu Barajnn su toplama havzas içinde kalan Hasankeyf için yeni oluturulan ilçe merkezinin kalknmasna destek olacak Hasankeyf Meslek Yüksekokulunu ilk etapta turizm ve otel iletmecilii, turist rehberlii ve açlk programlaryla birlikte kurduk. htiyaç halinde yeni bölüm ve programlarla destekleyeceiz. Buralardan vatana ve millete hayrl evlatlar yetiecek inallah. Hasankeyf Meslek Yüksekokulu, Batmana ve tarihi ilçemiz Hasankeyfe hayrl olsun dedi.

Ana Sayfaya Git