Hastanede anaokulu

Midyat Devlet Hastanesinde Midyat Meslek Yüksek Okulu (MYO) bağlı uygulama anaokulu açıldı.

Haberler 17.11.2016 - 09:01 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardin Artuklu Üniversitesine (MAÜ) bal Midyat MYO Devlet Hastanesi bünyesinde, uygulama anaokulu kapal ve açk oyun park hizmete girdi.

Midyat MYO Müdürü Tark Demir, yapt açklamada, iki kurumun ibirlii yapp bulunduklar ehre profesyonel bir kurum oluturmalarnn çok önemli ve örnek bir davran olduunu söyledi.

Demir, öyle konutu:

ki kurum i birlii yaparak güç birlii oluturdu. ki kurumda kendi personelinin i verimliliini artrmak adna bu faaliyeti gerçekletirdi. Yüksek okul olarak bu konuda anaokulunu stajyer örencilerimizin uygulama alan olarak kullanyoruz. Eitimimizi tamamlayan bir unsur, pratik eitimimizi tamlayan bir uygulama eitimi. Bir taraftan örencilerimizi yetitirirken, ayn zamanda personelimizin çocuklarnn da bundan istifade etmektedirler. Hastanemizin çalanlar da çocuklarn buraya getirip buradan istifade edebilecek.

HASTANEDE ANAOKULU

Midyat Devlet Hastanesi Bahekimi Dr. Osman Özdemir, hastanenin büyük ve çalan personelin de fazla olduunu anmsatt.

Anaokulunun büyük bir ihtiyaç olduunu ifade eden Özdemir, unlar aktard:

htiyaçla birlikte böyle bir düzenleme yoktu. Böyle bir uygulamann olmas için çalma balattk. Oluan ihtiyaçla uygun olan alanmz deerlendirerek netice alabileceimiz bir noktaya geldik. Açabileceimiz konusunda gerekli giriimlerde bulunarak izinleri aldk. Güzel, temiz, ferah, geni ve hastanede atl durumda olan bir alan böyle bir eitim alanna çevirerek güzel bir eser ortaya çkardk. Böyle bir eitim kurumu çok yönlü bir avantaj salad. Personelimizin motivasyonu artt.

Hastanede hizmete giren uygulama anaokulu ile kapal ve açk oyun park, hastane çalanlarnn yannda, isteyen herkese hizmet verecei kaydedildi.

Ana Sayfaya Git