Hayali kaymakam olmaktı

İnşaattaki kazada ölen üniversiteli Remzi'nin hayali kaymakam olmaktı.

Haberler 05.02.2017 - 13:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Okulun yar yl tatiline girmesi üzerine yaklak bir hafta önce istanbuldaki yaknlarnn yanna giden Remzu Ersu, Esenyurtta bulunan Nazm Hikmet Bulvarnda inaatta tandklarn vastasyla ie girererek çalmaya balad. Ersu, ie girdiinin 3ü günü yeeni 19 yandaki Sefer Deli ile birlikte vinçle kaldrlan demir bir kalbn altnda kalarak ar yaraland. Ersu, tüm müdahalelere ramen kurtarlamazken, yeeni Sefer Delinin tedavisi ise sürüyor. Büyük üzüntüye neden olan üniversite örencisinin cenazesi 2 gün önce ailesine teslim edildi. stanbulda kiralanan bir otobüsle yola çkan aile ve Ersunun cenazesi bugün sabah saatlerinde Vana ulat.

CENAZES TOPRAA VERLD

Vanda Bakale Belediyesine ait cenaze aracna konulan Ersunun cenazesi, buradan da Yüzüncü Yl Üniversitesinin arkadalar için tahsis ettii bir otobüs ve yaknlarnn oluturduu araç konvoyu ile kent merkezine yaklak 140 kilometre uzaklkta bulunan Tokluca Mahallesine getirildi. Cenaze burada da gözyalar arasnda Mahalle mezarlnda topraa verildi. Yaklak 700 kiinin katld cenaze töreni sonras gözyalar içerisinde olunu anlatan 50 yandaki baba Mehmet Nuri Ersu, 12 çocuunun en büyüünün Remizi olduunu söyledi. çifçilik yaparak geçimlerini saladklarn belirten baba Ersu, yaadklar yoksulluk yüzünden olunun okul harçln çkarmak için stanbula çalmaya gittiini anlatt.

Cenazeye katlan üniversite arkadalar ise Remzi Ersunun sessiz, sakin bir kiilie sahip olduunu en büyük hayalinin de kaymakam olmak olduunu söyediler. Yetkililerden aileye yardm edilmesini isteyen arkadalar, Remzinin isminin de üniversitede yaatlmasn istedi.

Ana Sayfaya Git