Hayallerine kavuşturdu

Ramazan öğretmen çocukların bisiklet hayalini gerçeğe dönüştürdü

Haberler 21.07.2020 - 10:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda kendini çocuklarn mutluluuna adayan öretmen Ramazan Mervan Kurt, kurucusu olduu dernek sayesinde çocuklarn hayallerini gerçekletirmeye devam ediyor. Ramazan öretmen bisiklet hayali kuran 10 ve 14 yalarndaki 2 çocua bisiklet hediye etti.

Diyarbakrda kurucusu olduu Günein çocuklarn Üütmeyelim Dernei ile yardma muhtaç ailelere ve çocuklara yardm eden Ramazan Mervan Kurt öretmen, 2 çocuun hayalini gerçekletirdi. çocuklardan 14 yanda MPS TIP 6 rahatszl olan Veysinin çok istedii bisikleti Unutma sen çok özelsin ve biz seni çok seviyoruz notuyla süsledii balonlarla uyuduu odaya brakt. Veysi gözlerini açtnda bisikleti karsnda görünce ok geçirdi. Kendine geldiinde mutluluu gözlerinden okunan küçük Veysi bisiklete bakarak Vay be diye tepki gösterdi. Yatandan kalkp bisiklete doru ilerleyen Veysi, daha sonra Ramazan öretmene sarld.

RÜYASINDA GÖRDÜÜ BSKLET SABAH KARISINDA BULDU

10 yandaki küçük Ramazann da bir bisikletinin olmasn çok istediini ve bunun için ayakkab boyadn duyan Ramazan Mervan Kurt, küçük Ramazann isteini gerçekletirdi. Sabahn ilk klaryla bisikleti yaad eve getirilen Ramazan, hediyesini görünce büyük bir heyecan yaayp rüyasnda dier çocuklara yapt gibi uykusundayken bisiklet getirdiini gördüünü kaydetti.

Ana Sayfaya Git