Hayat boyu öğrenme!

Merkez Kayapınar İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Dr. Ozan Balcı başkanlığında 'Hayat Boyu Öğrenme, Halk Eğitimi Planlama ve İşbirliği Komisyonu' toplantısı yapıldı.

Haberler 02.02.2018 - 08:48 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediyesi Meclis Toplant Salonunda gerçekletirilen toplantya halk eitim müdürlüü, kamu kurum müdürleri, dernek bakanlar, vakf müdürleri ve okul müdürleri katld. Toplantnn amacnn ildeki resmi, özel ve sivil toplum kurulular ile hayat boyu örenme alannda i birlii ve koordinasyonu salamak, verimlilii arttrmak, Kayapnarl vatandalara halk eitim merkezinin faaliyetlerini anlatmak olduu belirtildi.

HAYAT BOYU BRL

Balc, 326 bin nüfuslu Kayapnar ilçesinde hizmet yürüten tüm kurumlarn baarl olabilmesi için hedeflerini belirleyerek çalmalarn yürütmesinin önemli olduunu belirterek, hedefleri olmayan hiçbir kurum kuruluun baarl olamayacan ifade etti.

Toplantda yaplan deerlendirmeler sonucunda Balc tarafndan, halk eitim müdürlüünün 2018 yl hedefleri ile ilgili çalmalarn tamamlamalarn istedi.

Balc, Halk eitim müdürlüümüze 2018 ylnda 50 bin kiiye eitim kurslarnn düzenlemesi, 20 bin çocuumuzun spora tevik edilmesi, 10 bin çocuumuz için müzik ve resim kurslarnn açlmas, 5 bin isiz vatandamz için mesleki eitim kurslarnn açlmas hedef olarak belirlenmitir. Belirlenen hedef dorultusunda çalmalarn ksa süre içerisinde tamamlanmasn bekliyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git