Hayatı paylaşmak!

Siirt Mehmetçik İlkokulu öğrencileri, sosyal medyada oyuncağı olmayan köy okulu öğrencileri için başlatılan kampanyaya, "Hayat paylaştıkça güzeldir" notu ile destek sundu.

Haberler 09.03.2019 - 11:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

SRT - Siirt Mehmetçik lkokulu örencileri, sosyal medyada oyunca olmayan köy okulu örencileri için balatlan kampanyaya, Hayat paylatkça güzeldir notu ile destek sundu.

Okul Müdürü Mustafa Özkoyuncu, örenciler arasnda hem yardmlama ve dayanma duygularn güçlendirmek hem de ihtiyaç sahibi örencilerin oyuncaklara ulamasn salamak için böyle bir etkinlik düzenlendiini söyledi.

Kampanyaya tüm örencilerin destek sunduunu ifade eden Özkoyuncu, Sosyal ve kültürel etkinlikler kapsamnda geçen haftalarda ayn anda bin 500 örencinin katlmyla kitap okuma çalmas yaptk. Bu hafta da köy çocuklarna oyuncak kampanyas balattk. Örenciler evlerindeki oyuncaklar köylere göndermek üzere getirdi. Kendilerini kutluyorum. Bu tür etkinliklerle örencilerimiz arasnda yardmlama ve dayanmay salyoruz. eklinde konutu.

Rehber öretmen Emine Bahçeci de oyuncaa ulaamayan çocuklara böyle bir imkan salamak için bu çalmay balattklarn söyledi.

HAYAT PAYLATIKçA GÜZELDR

Her çocuun oyuncaklarla oynamasn önemsediklerini belirten Bahçeci, Örencilerin getirdikleri paketleri açtmz zaman o kadar güzel notlar çkt ki duygulandk. çocuklar paketlere, güzel kardelerimize bizden güzel hediyeler, biz oynadk sra sizde, oynadkça bizi hatrlayn, hayat paylatkça güzeldir notlar yazm. diye konutu.

Örencilerden Yusuf Mert Hökelekolu, bu oyuncaklarla çok oynadn, oynama srasnn köy okulunda okuyan çocuklara geldiini belirtti.

Kampanyaya çok sevdii Duru adndaki bez bebei ve Mavi adndaki oyuncak köpeini getiren Deniz Bahçeci de oyuncan üzerine, Lütfen oynadkça bizi hatrlayn notunu ekledi.

Okul idarecileri ve rehber öretmenlerin giriimleriyle toplanan oyuncaklar okulun kütüphanesinde kolilerde toplanarak, 4 köy okuluna gönderilecek.

Ana Sayfaya Git