Hayırlı bir gelecek?

HÜDA PAR Silvan İlçe Gençlik Kolları Başkanı Selman Biçen, kitap okuma programda yaptığı açıklamada hayırlı ve bereketli bir gelecek için okumuş bir neslin yetiştirilmesi gerektiğini vurguladı.

Haberler 15.04.2018 - 23:42 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

HÜDA PAR Silvan lçe Gençlik Kollar Bakanl, ilçeye bal Kaniya Navin Parknda gençlerle toplu halde kitap okuma program düzenledi.

Kaniya Navin Parkndaki çimlerin üstüne halka kurularak düzenlenen kitap okuma programnda, gençler farkl farkl kitaplar okuyarak renkli görüntüler oluturdu.

KTAP OKUMA

Açk havada ve doal ortamda kitap okumann kendilerini memnun ettii belirten örenciler, kitaba daha fazla adapte olma yolunun sakin ve huzurlu bir ortamdan geçtiini ifade ettiler.

Programdaki amaçlarnn gençleri gelecee hazrlamak ve kitap okuma alkanl kazandrmak olduunu söyleyen HÜDA PAR Silvan lçe Gençlik Kollar Bakan Selman Biçen, bu tür programlarnn devam edeceini ifade etti.

CEHALET KOKAN

Kitap okumayan bir neslin yetimesinden dolay slam corafyasnn bu halde olduuna dikkat çeken Biçen, Silvan lçe Gençlik Kollar olarak genç kardelerimize açk havada kitap okuma etkinlii düzenledik. Hamd olsun faydal bir program oldu. Okuyan bir gençlik yetitirmek için çabalyoruz. Gençlerimizin kitap alkanl kazanmas birinci hedefimizdir. Onlar gelecee daha donanml hazrlamak için bu tür faaliyetlerimiz devam edecektir. Kitap okumayan bir nesil yetitirildii için slam corafyas uan bu durumdadr. Cehalet kokan bir neslin düüncelerinde felaket rüzgrlar eser. Biz felaketlerin vuku bulmamas için gençlerimizi okutuyoruz. Kitap ruhlar harekete geçiren bir ilaçtr. Hayrl ve faydal bir gelecek için okumu bir nesil yetitirilmesi lazm. eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git