Hayvanları izleme zirvesi

Dicle Üniversitesi (DÜ) bünyesinde iki buçuk yıl önce kurulan, kampüs alanındaki sahipsiz hayvanları izleme ve değerlendirme komisyonunun toplantısı video konferansla yapıldı.

Haberler 13.05.2020 - 22:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dicle Üniversitesi (DÜ) bünyesinde iki buçuk yl önce kurulan, kampüs alanndaki sahipsiz hayvanlar izleme ve deerlendirme komisyonunun toplants video konferansla yapld.

DÜde korona virüs salgnna bal olarak kampüs alanndaki sahipsiz hayvanlarn beslenme ve salk problemlerinin deerlendirme toplants gerçekletirildi. Toplantda ayrca salgna bal olarak hayvanlarn beslenme alanlarnn kstlanmasndan kaynakl olarak üniversite lojman alannda sahipsiz hayvan saysnda art ve beraberinde ekillenen sorunlar görüüldü.

HAYVANLARI ZLEME

Online olarak gerçekletirilen toplantya DÜ Rektör Yardmcs Prof. Dr. Eyyüp Tanrverdi, Veteriner Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Aydn Ketani, Komisyon Bakan Dr. Öretim Üyesi Emine çatalkaya ve komisyon üyeleri Dr. Öretim Üyesi Akn Koçhan, Ar. Gör. Dr. Serdar Kurt, Ar. Gör. Elif Ekinci, Ar. Gör. Nazan Baksi ve HAYTAP temsilcisi Sevgi Ekmekçiler katld.

Ana Sayfaya Git