Hazro’da satranç müsabakaları

Diyarbakır’ın Hazro İlçesi’nde Okullararası Satranç müsabakaları başladı.

Haberler 15.12.2017 - 08:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

lçe ve köy okullarndan gelen örencilerin katlmyla gerçekleen müsabakalarn açl törenine Hazro Kaymakam Yusuf Osman Dikta, lçe Milli Eitim Müdürü Mehmet Esen, Gençlik Hizmetleri ve Spor lçe Müdürü Akn Erim, okul sporlar tertip komitesi üyeleri, hakemler, öretmenler ve örenci velileri katld.

SATRANç MÜSABAKALAR

Gençlik Hizmetleri ve Spor lçe Müdürü Akn Erim, tüm spor müsabakalarnda olduu gibi satrançta da en büyük amaçlarnn örenciler arasndaki kaynamay, paylamay ve dayanmay öretip yarma heyecann en alt seviyeye indirgemek olduunu söyledi. Erim, çocuklarmz daha fazla spora tevik edip bo zamanlarn dolu dolu geçirmelerini salamak amacyla bu tür organizasyonlarmz hz kesmeden devam edecektir dedi.

HAYAT HAMLES GB

Satrancn sadece bir oyun olmadna deinen Erim, Yaplacak hamlelerin ilerideki yaammzda da hayat hamlesi olacan unutmamalyz. lçemizdeki çocuklarmzn vatana, millete hayrl ve faydal bireyler olmas için çalmalarmzn devam edecektir. Bata bize her konuda destek olan Hazro Kaymakam Yusuf Osman Dikta, lçe Milli eitim Müdürü Mehmet Esen, öretmen, örenci ve ailelere teekkür ediyorum diye konutu.

Ana Sayfaya Git