Helal olsun size!

Diyarbakır'da lise öğrencileri, harçlıklarından biriktirdikleri ve düzenledikleri kermesten elde ettikleri 22 bin lirayı, ihtiyaç sahibi 5 aileye bağışladı.

Haberler 22.01.2020 - 09:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Rekabet Kurumu Cumhuriyet Fen Lisesi örencileri, bir süre önce uygulamaya geçirdikleri Birlikte Güzeliz Projesi kapsamnda, öretmen ve velilerin desteiyle topladklar para ile yardm malzemelerini, önceden belirlenen ihtiyaç sahibi ailelere ulatryor.

Lisede din kültürü ve ahlak bilgisi öretmeni Hamit Arkan, örencilerin harçlklarnn bir ksmn snflara braktklar kumbaralara attn, ardndan okulda kermes düzenlediklerini söyledi.

ÖRNEK GRM

Elde edilen 22 bin liray ihtiyaç sahibi 5 aileye teslim ettiklerini anlatan Arkan, bu ailelere daha önce gda yardm da yaptklarn belirtti.

Proje sayesinde örencilerin paylama ve yardmlamann önemini anladn vurgulayan Arkan, Ayrca ailelerin durumlarn görmeleri, sahip olduklar nimetlerin deerini bilmelerine katk salad. diye konutu.

Örencilerden Mehmet Salih Güne de yardmlama ve dayanmayla zorluklarn alabildiini dile getirerek, Aileleri ziyaret edip onlara gda yardmnda bulunduk. Bu bizde birliktelik duygusu oluturdu. Biriktirdiimiz harçlklarla ailelere yardmc olduk. Projemiz amacna ulat, birlikte güzelletik. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git