Helikopterle taşındılar

Anayasa değişikliği halk oylaması için Diyarbakır'da güvenlik gerekçesiyle bazı yerleşim yerlerine seçim görevlileri ve içinde oy pusulaları bulunan torbalar helikopterle götürülüp-getirildi.

Haberler 17.04.2017 - 09:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda güvenlik gerekçesiyle baz yerleim yerlerine seçim görevlileri ve içinde oy pusulalar bulunan torbalar askeri helikopterle tand. Dönüler de, helikopterle yapld.

Türk Silahl Kuvvetleri (TSK), anayasa deiiklii halk oylamasnda vatandalarn oy kullanmas için seçim ve sandk güvenlii kapsamnda baz yerleim bölgelerine oy pusulalarn helikopterle götürdü.

HELKOPTERLER DEVREYE GRD

Diyarbakr Jandarma Bölge Komutanl sorumluluk alanndaki Lice, Hani, Dicle ilçeleri için Diyarbakr Jandarma Hava Grup Komutanlndan havalanan askeri helikopterler seçim görevlileri ve içerisinde oy pusulalar bulunan torbalar ilçe merkezlerinden ald.

Güvenlik gerekçesiyle helikopterle Licenin Üçdamlar, Tepe ve Kayack, Haninin Topçular, Diclenin de Yokulu mahallesine 89 sandk ile seçim görevlileri götürüldü.

Görevliler, yaplan oy kullanma ileminden sonra yine helikopterle alnp ilçe merkezlerindeki ilçe seçim kurulu bakanlklarna brakld.

Ana Sayfaya Git