Hep destek tam destek

Bismil ilçesinde, Milli Eğitim'in başlattığı "Eğitime hep destek, tam destek" kampanyası hızla yayılırken, İlçe Milli Eğitim Müdürü Aydın Ak, Muğla Uluslararası Gençlik Merkezi'nden gönderilen 10 koli kırtasiye ve giyim yardımını, İlçeye Bağlı Çeltikli köyünde dağıttı.

Haberler 26.02.2017 - 12:19 Son Güncelleme : 26.02.2017 - 12:27

Eitimde iller ve bölgeler aras ibirliini salamak amacyla balatlan Eitime hep destek, tam destek kampanyas Diyarbakrn Bismil ilçesinde, kapsaml bir ekilde devam ediyor.

ETME DESTEK

Göreve atand günden itibaren Bismil ilçesindeki eitim ve öretimde yaanan bir çok soruna çözüm üreten ve baar grafiini yükselten lçe Milli Eitim Müdürü Aydn Akn kordine ettii, Eitime hep destek, tam destek kampanyasna, bu kez Muladan destek geldi.

çELTK KÖYÜNE

Mula Uluraras Gençlik merkezi bünyesindeki Liseli Genç beyinler takmnn, il ve ilçe merkezinde yürüttükleri çalmalar sonucu elde ettikleri, 10 koli krtasiye ve giyim yardmn, Bismil lçe Milli Eitim Müdürlüüne gönderdi. lçe Müdürü Ak, önceki gün gelen yardmlar, personelleriyle birlikte merkeze bal çeltikli köyünü ziyaret ederek, burada eitim ve öretim gören örencilere datt.

MULADAN GELD

Minik örenciler gelen yardmlar karsnda büyük sevinç yaarken, datm esnasnda duygulu anlar yaand. lçe Milli Eitim müdürü Aydn Ak, Sosyal sorumluluk projeleri için toplum gönüllüleri vakfna ve gençlerimize çok teekkür ediyorum dedi.

Ak, yardmlarn datmnn ardndan öretmen ve örenci ile velilerle bir araya gelerek, eitim ve öretime dair, görü al veriinde bulundu.

Ana Sayfaya Git