Her köye bir kütüphane!

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde eğitim ve öğretim yapan Gürakar İlk ve ortaokulunda bir grup iş adamı tarafından her yıl bir il veya ilçede, bir okula kütüphane kazandırmak amacıyla yürütülen ‘Her yıl 1 okyanus projesi’ ile kütüphane kazandırıldı.

Haberler 12.06.2018 - 10:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkezi stanbulda bulunan özel bir irketin Kurumsal iletiim ve pazarlama ekibi tarafndan sürdürülebilir eitim bazl kurumsal sosyal sorumluluk projesi kapsamnda, 3 aylk bir çalma sonucu krsal mahalle okuluna 2000 kitap kapasiteli kütüphane kuruldu.

KÜTÜPHANE KURULDU

Yaplan törenle açl yaplan kütüphane, örenci ve vatandalarn hizmetine sunulurken, törende örencilere çeitli hediyeler datld. çalmalaryla ilgili açklamalarda bulunan Kurumsal iletiim ve pazarlama efi Tülay Selen Yüksel, Projenin en önemli ksmnn en önemli özellii süreklilik salayacak olmasdr. Her yl Türkiyenin dört bir yanndan gelen kütüphane talepleri tarafmzca incelenecek, ihtiyaç ve konum srasna göre okullarmz belirlenecektir ve böylelikle ismini verdiimiz projeyle her yl mutlaka bir kütüphane kuracaz diye konutu.

Ana Sayfaya Git