Hızlandırılmış kurs başlatıldı

Büyükşehir Belediyesinden LGS öncesi öğrencilere hızlandırılmış kurs

Haberler 13.06.2020 - 00:27 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi, 20 Haziran Cumartesi günü yaplacak olan Liselere Geçi Snav (LGS) öncesi örencilerin son eksiklerini tamamlamalarn salamak amacyla ücretsiz hzlandrlm tekrar kursu balatt.

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Daire Bakanl, 20 Haziran Cumartesi günü yaplacak olan LGS öncesi örencilerin son eksiklerini tamamlamalar amacyla ücretsiz hzlandrlm LGS tekrar kursu açt. Sümerpark Ortak yaam Alanndaki çocuk ube Müdürlüü eitim snflarnda balatlan tekrar kurslarna örenciler youn ilgi gösteriyor.

HIZLANDIRILMI KURS

Sosyal Hizmetler Daire Bakanl, korona virüs tedbirleri kapsamnda kurslarn balamasndan önce snflarda dezenfekte çalmas yaparak, oturma düzenini sosyal mesafe kurallarna uygun olarak salad. Her gün bir dersin genel tekrarnn yapld ve bir hafta da tamamlanacak olan ücretsiz tekrar kursuna 100e yakn örenci kayt yaptrarak katld. Alannda uzman eitmenlerin verdii Türkçe, matematik, inklap Tarihi, fen bilimleri, ngilizce ve din kültürü dersleriyle örenciler dolu dolu bir kamp program gerçekletirdii belirtil.

20 Haziranda yaplacak olan snav öncesi bu kursun faydal olacana inandklarn söyleyen örenci ve veliler yürütülen hizmetten dolay Büyükehir Belediyesi yetkililerine teekkür etti.

Ana Sayfaya Git