Hizmet yapacağız!

Bağlar Belediye Başkanı Hüseyin Beyoğlu, yoksul ve dar gelirli ailelere yönelik sosyal ve kültürel faaliyetlerin verildiği Solin Çocuk Oyun Evi ve Yüzme Havuzu’nu ziyaret ederek buradaki çalışmalara katılan çocuklar ve kadınlarla görüştü, yapılan hizmetler hakkında bilgi aldı.

Haberler 26.07.2019 - 00:03 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çocuklarn duvara çizdii resimleri çok beendiini dile getirerek eitmenleri ve çocuklar tebrik eden Bakan Beyolu,te bizim istediimiz budur. çocuklarmz yeteneklerini ortaya koyduklar bu güzelliklerle gündeme gelsin. Mahallelerimizde, sokaklarmzda bu tablolar olsun. Kendi mahallemize, kentimize hep beraber sahip çkalm. Belediyeler siyaset yeri deildir. Bizim anlaymzda siyasi ayrm yapmak yoktur, hizmet etmek vardr. Biz siyasetle deil, hizmetlerimizle farkllk yaratalm. Hep birlikte Türkiye olalm. Siyaset yapmayacaz, hizmet yapacaz dedi.

MADUR VATANDALARLA GÖRÜTÜ

Merkezde yaplan kültürel ve sportif faaliyetleri de inceleyerek eitmenlerden bilgi alan Bakan Beyolu, çeitli konulara ilikin sorunlarn dile getiren vatandalarn maduriyetlerinin giderilmesi için de çalma balatt. Evinin yklma tehlikesi geçirdiini ve kullanlamaz halde olduunu belirten yal vatanda için belediyenin ilgili birimlerine talimat veren Beyolu, Her vatandamzn sorunu bizim sorunumuzdur. mkanlarmz sonuna kadar kullanacaz eklinde konutu.

KAYNARTEPE SAKNLERNDEN HZMET çN TEEKKÜR PANKARTI

Balar Kaynartepe Mahallesi sakinleri, mahalleye yaplan hizmetlerden dolay Balar Belediyesine ve Belediye Bakan Hüseyin Beyoluna teekkür etti.

Ana Sayfaya Git