Hürriyet koleji Diyarbakır’da

Diğer eğitim kurumlarından farklarının kurumsal bir anlayışla hareket etmeleri olduğunu dile getiren okul yönetiminin açıklamasında,” her yıl Türkiye'nin en iyi üniversite ve liselerine öğrenciler gönderen, nitelikli değerler eğitimi ile öğrencilerin ahlaki ve karakter gelişimine katkı sunan, çoklu dil eğitimi ile dünya vatandaşları yetiştirerek aklın ışığı kalbin nuru olmaya devam ediyor. “ ifadelerine yer verildi.

Haberler 20.07.2020 - 12:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Akln , kalbin nuru slogan ile eitim camiasnda önemli hizmetler veren Hürriyet Koleji; Kaliteli akademik eitim ile karakter ve deerler eitimini bir arada örencilere ve velilere sunarak, son dönemlerde yaad çeitli skntlarla gündeme gelen Diyarbakrda eitim - öretim alannda önemli bir boluu doldurmay hedefliyor.

DL SSTEM LE KALTEL ETM

Okuldaki eitimin çoklu dil avantaj ile verildiine vurgu yaplan okul yönetiminin açklamasnda,Hürriyet Eitim Kurumlar kaliteli eitimi ile her yl Türkiyenin en iyi üniversite ve liselerine örenciler gönderen, nitelikli deerler eitimi ile örencilerin ahlaki ve karakter geliimine katk sunan, çoklu dil eitimi ile dünya vatandalar yetitirerek akln kalbin nuru olmaya devam ediyor. ifadeleri kullanld.

HEM ETM,HEM SOSYAL FAALYETLER

Okulun faaliyet alanlar hakknda da bilgiler içeren açklamada,Kampüs bünyesinde; Anaokulu, lkokul, Ortaokul, Fen Lisesi ve Anadolu Lisesi birimlerini barndran tam teekküllü bir eitim kompleksine sahiptir. Kapal Spor Salonu, Yar olimpik kapal yüzme havuzu, 3D-Sinema salonu, Teknolojik donanml laboratuvarlar ve dier tam donanml atölyeleriyle örencilerinin akademik ve sosyal geliimlerini en iyi ekilde desteklemektedir. çamzn gereklerine göre anaokul, ilkokul, orta okul ve lisede verdiimiz robotik kodlama eitimi ile çocuklarmz gelecee hazrlyoruz. denildi.

PANDEMYE KARI TÜM TEDBRLER ALINDI

Eitim faaliyetlerinin pandemi sürecinden olumsuz etkilenmemesi için tüm tedbirlerin alnd da kaydedildi. Açklama, u ifadelerle sonlandrld Hürriyet Koleji Kampüsünde eitim-öretimin, pandemi sürecinden dolay aksamamas için online ve offline eitim altyaps adna tüm tedbirler alnmtr. Sosyal mesafe ve hijyen amaçl tüm tedbirlerin profesyonel ekipler tarafndan uygulanmas, yenilikçi ve modern yapsn, sürpriz süreçlere hzla uyarlayabilme potansiyelini de göstermektedir. Hürriyet koleji; Diyarbakra eitimde yeni bir soluk getirmek üzere 2020-2021 eitim öretim sezonunda hizmete balayacaktr.

Ana Sayfaya Git