"İhtiyacımız olan tek şey iş birliği ve güç birliği"

Milli Eğitim Bakanı Ziya Selçuk, "Türkiye'nin yeni sistemiyle beraber çok daha hızlı yol almamız konusunda bize aracılık edecek. Önümüzdeki yıllar zorlu uzun bir dönemeç olacak ama eğitim çok uzun yıllar içerisinde ortaya çıkan ve çok kısa sürede bozulan bir sistem. Şu ana kadar yapılan çok güzel işler var. İhtiyacımız olan tek şey iş birliği ve güç birliği" dedi.

Haberler 23.07.2018 - 09:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Eitim Bakan Ziya Selçuk, memleketi Ankarann Gölba ilçesi Emirli köyünü ziyaret etti. Bakan Selçuku Gölba Belediye Bakan Fatih Duruay ve Emirli köyü muhtaryla köylü hemehrileri youn ilgiyle karlad.

Basn mensuplarna açklamalarda bulunan Selçuk, köye bakan sfatyla gelmekten duyduu memnuniyeti dile getirerek, Dede oca, baba oca, annemin mezar burada ana kuca. Ayn zamanda mezun olduum okul burada, buras benim doduum topram denilen yer. Hemehrilerimin civar köylerden gelip görevim dolaysyla memnuniyetlerini dile getirmeleri ve bunu çok gönülden yapmalar gerçekten çok etkileyici. Ben de çok duygusal bir ekilde etkilendim ifadelerini kulland.

TEK BRL GÜç BRL

Milli Eitim Bakanlnn zor bir görev olduunun altn çizen Selçuk, bu görevin Türkiyede herkese dokunan bir görev olduunu kaydetti. Selçuk, Eer biz çocuklarn eitimiyle ilgili herhangi bir ey yapabilirsek, bu toplumun tamamn kuatan çok derin bir etkiye yol açacak. Türkiyenin yeni sistemiyle beraber çok daha hzl yol almamz konusunda bize araclk edecek. Önümüzdeki yllar zorlu uzun bir dönemeç olacak ama eitim çok uzun yllar içerisinde ortaya çkan ve çok ksa sürede bozulan bir sistem. u ana kadar yaplan çok güzel iler var, bu çok güzel bir iki üç dediimiz ilere dört be alt diyeceiz ve bunu daha da yücelteceiz. Türkiyenin buna birikimi var, zaman gelmitir, vakti gelmitir. htiyacmz olan tek ey i birlii ve güç birlii eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git