İki okul onarıldı

Bağlar Belediyesi, ilçe sınırları içerisinde yer alan eğitim kurumlarının bakım ve onarımlarını yaparak modern bir görüntüye kavuşturmaya devam ediyor. Vali Ünal Erkan İlkokulu ve Molla Gürani İlkokulu belediye ekipleri tarafından yürütülen çalışma ile çocukların eğitimi için sağlıklı ve hijenik bir hale geldi.

Haberler 11.03.2020 - 09:17 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Balar Belediyesi, ilçe snrlar içerisinde yer alan eitim kurumlarnn bakm ve onarmlarn yaparak modern bir görüntüye kavuturmaya devam ediyor. 2019 ylnda bir çok okul bakm ve onarmn gerçekletirerek hem vatandalarn hem eitim camiasnn takdirini kazanan Balar Belediyesi bu kez Vali Ünal Erkan lkokulu ve Molla Gürani lkokulunun bakm ve onarmn gerçekletirdi. Parke ta döenen,çevre düzenlemesi ve boyama ilemleri yaplan iki okul da modern bir görüntü kazand.

Bakan Beyoluna Teekkür Ettiler

Belediyenin Fen leri Müdürlüü ekipleri tarafndan yürütülen çalma ile çocuklarn eitimi için salkl ve hijenik bir hale gelirken,yaplan hizmetlerden hem okul yönetimi hem de veliler ve örenciler memnun kald.

Okul yönetimi ve veliler, önemli bir hizmeti yerine getiren Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyoluna teekkür etti. Bakan Beyolu ise yarnlarn umudu olarak gördükleri çocuklarn hak ettikleri koullarda eitim almasna önem verdiklerine dikkat çekerek bu yöndeki desteklerinin devam edeceini ifade etti.

Ana Sayfaya Git