"İkinci üniversite"ye kayıtlar 18 Ekim'de sona erecek

Anadolu Üniversitesince sunulan "ikinci üniversite" imkanından yararlanmak isteyen öğrenciler için başvuru süreci 18 Ekim'de tamamlanacak.

Haberler 11.10.2019 - 09:41 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Anadolu Üniversitesinin (AÜ) Açköretim ile ktisat ve letme fakültelerine 2019-2020 dönemi ikinci üniversite internet bavuru ve kayt ilemleri, 18 Ekimde sona erecek.

Üniversitenin internet sitesinden yaplan duyuruya göre, AÜ tarafndan 2002de hayata geçirilen snavsz ikinci üniversite programlarna kaytlar balad.

kinci üniversiteye, herhangi bir yükseköretim programndan mezun olanlar ile merkezi açköretim ve uzaktan eitim sistemine göre eitim öretim yapan fakülteler dndaki yükseköretim programnda kaytl örenciler bavurabilecek.

KAYITLAR 18 EKMDE BTYOR

Okuduklar veya mezun olduklar alanlar dnda lisans eitimi alanlar lisans veya ön lisans programlarna, ön lisans eitimi alanlar sadece ön lisans programlarna müracaat edebilecek.

nternetten bavurusunu yapan adaylarn, yönlendirilen sayfadan Döküm Al butonunu kullanarak, Açköretim bürosuna teslim etmesi istenen belgelerin çktsn almas gerekiyor. Daha sonra ödeme sayfasna yönlendirilen adaylar, online ödeme yapabiliyor.

Ödeme yapan adaylarn, internet bavuru ve kayt klavuzunda açklanan kayt belgelerini hazrlayarak 18 Ekim Cuma gününe kadar illerinde bulunan Anadolu Üniversitesi Açköretim bürolarna bizzat bavurarak kaytlarn tamamlamas gerekiyor.

Öte yandan, Açköretim bürolar, kayt ilemleri için 12 Ekim Cumartesi günü de açk olacak.

Ana Sayfaya Git