İl birincisi oldular

Diyarbakır’da, okullararası spor müsabakaları devam ediyor. Daha önce tamamlanan ve derece giren takımların belirlendiği spor branşına bocce de eklendi. 14-18 Şubat tarihleri arasında yapılan bocce il müsabakalarında, Mehmet Cansız Ortaokulu, yıldızlar kategorisinde birinci oldu.

Haberler 22.02.2022 - 11:14 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Diyarbakrda, okullararas spor müsabakalar devam ediyor. Daha önce tamamlanan ve derece giren takmlarn belirlendii spor branna bocce de eklendi. 14-18 ubat tarihleri arasnda yaplan bocce il müsabakalarnda, Mehmet Cansz Ortaokulu, yldzlar kategorisinde birinci oldu.

Ortaokullarda ampiyonluk ipini göüsleyen Mehmet Cansz Ortaokulu, Bingölde yaplacak grup müsabakalarnda Diyarbakr temsil etme hakkn elde etti.

L BRNC OLDU

Mehmet Cansz Ortaokulu Beden Eitimi Öretmeni Figen Özaydodu, ilk kez yer aldklar müsabakalarda il birincisi olmann mutluluunu yaadklarn söyledi.

Özaydodu, 4 gün süren müsabakalar bizim için iyi bir deneyim oldu. Örencileriniz ksa sürede bocceye adapte olarak baarl oldular ve bize il ampiyonluunu getirdiler. Sporcularm bu baardan dolay kutluyorum. Bize destek veren ve her zaman yanmzda olan i adam Mehmet Cansza, okul müdürümüz Süleyman çetine ve idarecilerimize teekkür ediyorum dedi.

Ana Sayfaya Git