İlkokul öğrencilerine tatil kitabı dağıtılacak

İlkokul öğrencilerine tatil kitabı dağıtılacak. MEB tarafından açıklanan bilgiye göre; yaz tatilinde de öğrenci ile temasın kesilmeyeceği açıklaması yapıldı ve tatil ve çalışma kitaplarının dağıtılacağı belirtildi.

Haberler 07.06.2020 - 17:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

lkokul örencilerine tatil kitab datlacak. MEB tarafndan açklanan bilgiye göre; yaz tatilinde de örenci ile temasn kesilmeyecei açklamas yapld ve tatil ve çalma kitaplarnn datlaca belirtildi.

Milli Eitim Bakan Ziya Selçuk, snavlarda uygulanacak yeni tip koronavirüs (Kovid-19) tedbirlerine ilikin, Snf snf, okul okul, tek tek bakyoruz. çocuklarmzn nasl yerletirilecei konusunda simülasyonlar tamamland. Bütün örencilerimiz snava girecekmi gibi tedbirlerimizle megulüz. dedi.

Selçuk, TRT Haberde yaynlanan Eitim Editörü programnda gündeme ilikin sorular yantlad.

Kovid-19 salgn sürecinde örencilere yönelik akademik eitimin yannda yeni psikososyal destek çalmalarnn olup olmayacann sorulmas üzerine Selçuk, bu dönemde yaplan aratrma sonuçlarna göre öretmenler, örenciler ve veliler için uyum ve tamamlama programlar hazrladklarn belirtti.

Okulun her bir fiziksel bölgesinin, slak alannn, koridorlarnn nasl düzenlenecei, nasl kullanlaca ve temizleneceine ilikin listeler hazrladklarn, hangi oyunlarn, hangi yata nasl oynanacana ilikin çalmalar yaptklarn ifade eden eden Selçuk, bu konuda klavuzlar, videolar, kitapçklar ve yazlmlar hazrladklarn söyledi.

Ana Sayfaya Git