Isıtan yardım

Sadakataşı Derneği, Muş'un Hasköy ilçesindeki öğrencilere "Bu kış lapa lapa iyilik yağsın" kampanyası kapsamında bot ve mont yardımında bulundu.

Haberler 03.01.2020 - 09:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Dernek üyeleri, topladklar klk ayakkab ve montlar, Hasköy ilçesine 37 kilometre mesafedeki Aaüçdam köyünde eitimlerini sürdüren 200 örenciye datt. çocuklarla yakndan ilgilenen, çeitli hediyeler veren dernek üyeleri, miniklerin sevincine ortak oldu.

Sadakata Dernei Yönetim Kurulu Üyesi Ali Arman, gazetecilere yapt açklamada, Dernek olarak Bu k lapa lapa iyilik yasn sloganyla düzenledikleri kampanyayla örencilerin sevinçle ve mutlulukla okula gitmelerini istediklerini belirtti.

ÖRENCLER ÜÜMEYECEK?

Arman, unlar kaydetti:

Her yl 30 ülkede ve ülkemizin en az 30 ilinde bu ekilde yardmlar yapyoruz. u anda Muta 200 örenci için yardm dattk, yarn da Bitliste 200 örenciye yardm datacaz. Dier ekiplerimiz de u anda ar k artlarnn yaand illerde yardmlar datyor. Bu yl 30 bin örenciye ulama hedefimiz var. Bu kapsamda k boyunca yardmlarmz datmaya devam edeceiz.

Üçüncü snf örencisi Bünyamin Akdemir, Dernek üyelerine teekkür ederek, Bize mont ve bot getirdiler. çok mutluyum, çok sevindik. Bu k onlar sayesinde üümeyeceiz. Onlar çok seviyoruz. dedi.

Ana Sayfaya Git