İstanbul'dan Midyat'a eğitim desteği

Gençlik ve Spor Bakanlığı’na bağlı İstanbul Avcılar Gençlik Merkezi ve Midyat Gençlik Merkezi'nin ortak yürüttüğü 'Bir kalem bir dünya' projesi kapsamında, merkez ve bağlı köylerdeki toplam 16 okuldaki 500 öğrenciye kırtasiye seti dağıtıldı.

Haberler 02.12.2016 - 08:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Midyat lçe Milli Eitim Müdürü Abdulkadir Altay, Midyat Gençlik Merkezi Müdür Vekili Ercan Alaç, Avclar Gençlik Merkezi Müdürü Kemal Zemher, gençlik merkezi liderleri ve gönüllüler; Güngören, Elence ve Düzgeçit, Esentepe, Mehmetçik, Atatürk, Vali Kemal Nehrozolu, Yolba, Kayalar, Kayaba, çaldere, Ziyaret, Ovaba, Üçal, çamyurt ve Harmanl köylerine giderek buradaki okullarda eitim gören örencilere krtasiye melzemeleri verildi.

ETM DESTE

Midyat Milli Eitim Müdürü Abdulkadir Altay, okuyan bir neslin Türkiyenin yarnlar olacan belirterek, stanbuldan Avclar Gençlik Merkezi Müdürlüünün sosyal sorumluluk projesi kapsamnda en ücra köyümüze kadar krtasiye yardm getiren ekibe, bunu düünen, bunu projelendiren tüm arkadalara ükranlarmz sunuyoruz. Dou ile bat arasndaki kaynamann artmasna ve hzlanmasna vesile olan bu tür çalmalarn artmasn diliyoruz dedi.

KIRTASYE MALZEMES

Avclar Gençlik Merkezi Müdürü Kemal Zemher de, krtasiye malzemelerini merkez ve bal ilkokullardaki 500 örenciye datmaktan duyduu memnuniyeti dile getirerek, Kalemin eitimdeki önemine binaen projemize Bir kalem, bir dünya ismini verdik. Bu çocuklar bu kalemler ile eitim süreçlerinde kendilerine bir dünya oluturacaklar. Bu oluturacaklar dünyaya bir nebze de olsa bizler de katk salayalm istedik. Projemiz kapsamnda Midyatta 11 köy okulu ile ehir merkezindeki 5 ilkokulunda toplam 500 örenciye krtasiye seti datacaz diye konutu.

Ana Sayfaya Git