İşte hayata yansımalar

Yansımalar sergisinin açılışı gerçekleşti

Haberler 29.07.2018 - 09:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Belediyesinin yetikin ve çocuklara yönelik ücretsiz açt kurslarda resim, ebru ile hat eitimini tamamlayan 39 örencinin ürettii 185 eserden oluan Yansmalar sergisinin açl gerçekleti.

Belediyenin Kültür ve Sosyal ler Daire Bakanl bünyesinde yetikin ve çocuklar için ücretsiz düzenlenen görsel sanatlar eitiminin 3. dönemi tamamland.

YANSIMALAR SERGS

Temel sanat, yal boya ve çocuk atölyelerinde yl boyu uzman eitmenler tarafndan eitilen kursiyerlerin eserlerinin yer ald Yansmalar karma sergisinin açl, Büyükehir Sümerpark Ortak Yaam Alan Sergi Salonunda gerçekletirildi. Farkl sanat dallarnda birçok yaptn sergilendii açla BelediyeninGençlik ve Spor Daire Bakan Mehmet Kesen, birim amirleri, eitmenler, Balar Halk Eitim Merkezi eitmenleri, kursiyerler ve aileleri katld.

YETKN VE çOCUKLAR

Büyükehir Kültür ve Kongre Merkezinde düzenlenen kurslardan faydalanan 19 yetikin ve 20 çocuun hazrlad yal boya, pastel, kuru boya, sulu boya, hat ve ebru sanat çalmalarnn yer ald sergide 185 eser sergileniyor. Sergide ayrca 714 ya çocuk grubunun çalmalarnn yer ald yaptlarda sanatseverlerin beenisine sunuluyor.

Yansmalar sergisi 10 Austos 2018 tarihine kadar Sümerpark Ortak Yaam Alan Sergi Salonunda, 1017 Austos 2018 tarihleri arasnda ise Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Cemilpaa Kona Kent Müzesinde sanatseverlerin ziyaretine açk olacak.

Ana Sayfaya Git