İstiklal marşı okurken ağladı

5 yaşındaki Cemrenur, İstiklal Marşı'nı okurken gözyaşlarına boğuldu

Haberler 23.04.2019 - 09:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mardinin Kzltepe lçe Kaymakaml Aile Destek Merkezi (ADEM) 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayram sebebiyle bir program düzenledi. Etkinlikte stiklal Marnn 10 ktasn ezbere okuyan 5 yandaki Cemrenur çal gözyalarna hakim olamad. çalnn bu görüntüsü katlmclar da duygulandrd.

ADEMde kurs gören kadnlar 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve çocuk Bayram münasebetiyle çocuklaryla birlikte bir etkinlik düzenledi. Kursiyerlerden çidem çalnn 5 yandaki anaokul örencisi kz Cemrenur çal programa katlanlara duygu dolu anlar yaatt. çal, stiklal Marnn 10 ktasn da ezbere okuyacakt. Minik Cemrenur ktalar okumaya balaynca gözyalarna hakim olamad.

stiklal Marnn anlamn bildii için duygularna hakim olamadn anlatan Cemrenur çal, stiklal Marn okurken herkes beni izlerken çok duygulanyorum. 10 ktasn ezbere okudum. Duygulanyorum ve alyorum dedi.

GÖZYALARINA BOULDU

çalnn nenesi Aynur Baday, torununun stiklal Marnn anlamn bildii için aladn söyledi. Baday, Torunum stiklal Marnn anlamn bildii için alyor. Ona açklamasn yaptmz için alyor. Bir Türk çocuu olduu için gurur duyuyoruz. Benim torunum duyguland için alyor. stiklal Marn okuduu zaman gözyalar kendiliinden akyor. Onun 4 yandaki küçük kardei de okuyor. Evde de okuduklar zaman alyorlar. Beni de alatyorlar gurur duyuyorum onlarla. Ne mutlu Türküm diyene diye konutu.

ADEM sorumlu müdürü Asl Gülden çiçek de, 4 yldr buradaym ve ana snf örencilerimiz içerisinde stiklal Marn okuyarak bizi duygulandran çocuklarmz oldu. Cemre de onlardan bir tanesi. Cemrenur da küçük ya gurubumuz. Okurken onun yaam olduu duygu seli bizi de duygulandryor eklinde konutu.

Ana Sayfaya Git