İzmir’den Diyarbakır’a kardeşlik köprüsü

İzmir’de bir araya gelen 5 arkadaşın başlattığı yardım projesinin ilk durağı Diyarbakır oldu. Gönüllüler ana sınıfında okuyan öğrencilere giysi ve kırtasiye yardımında bulunup okulların boş sınıflarını oyun sınıflarına çevirdi.

Haberler 03.12.2020 - 01:21 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

zmirde bir araya gelen 5 arkadan balatt yardm projesinin ilk dura Diyarbakr oldu. Gönüllüler ana snfnda okuyan örencilere giysi ve krtasiye yardmnda bulunup okullarn bo snflarn oyun snflarna çevirdi.

zmir depreminde gönüllü yardm seferberliinde bir araya gelen 5 arkadan balatt yardm projesi hz kesmeden devam ediyor. Serkan Kocasar, Faruk ncekara, çala ncekara Yldrm Baykn ve Figen Bayknn balatt projenin ilk dura Diyarbakrn Sur ilçesi Erimli Mahallesinde bulunan bir ana snf oldu. Türkiyenin her yerindeki ihtiyaç sahiplerine yardm ulatrmay hedefleyen 5 gönüllü arkada, ana snfnda okuyan yardma muhtaç örencilere giyii, ve krtasiye malzemeleri desteinde bulunurken, okulun bo snflarn oyun snfna çevirdi. Gönüllülerin Diyarbakrdaki çalmalarnn ardndan farkl kentlerde de ayn projeyi yürütecei örenildi.

Ana Sayfaya Git