Kış spor okulları

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi’nin düzenleyeceği Kış Spor Okulları için 650 kişi başvuru yaparken, kayıt başvuruları 13 Şubat’a kadar devam edecek.

Haberler 07.02.2017 - 09:20 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Büyükehir Belediye Bakan olarak görevlendirilen Cumali Atillann talimatyla çocuk ve gençlere yönelik K Spor Okullar projesi startn alrken, 650 kii bavuruda bulundu.

Göreve balamasyla çocuk ve gençlerin sosyal faaliyetlerine yönelik çalmalar hzlandran Büyükehir Belediye Bakan Atilla, K Spor Okullar düzenlenmesi verdii talimatla hayata geçirilen proje büyük ilgi görüyor.

650 K BAVURDU

Arlkl olarak çocuklara yönelik açlacak olan K Spor Okullarna uana kadar 630 çocuk ve yetikin bavurdu. K Spor Okullarnn Masa Tenisi ve Pilates brannda her yatan kursiyerler kabul edilecek. Kick Boks, Karate, Taekwondo, Muay-Thai, Folklor ve Dart kurslarna 6-25 ya aras herkes bavurabilecek. Futbol, Basketbol, Satranç, Kort Tenisi, Voleybol, Jimnastik çocuk Atölyesi, Güre, Judo, Badminton ve Yüzme alannda açlacak kurslardan 6-15 ya aras çocuklar faydalanabilecek.

ÜCRETSZ SERVS

Genel olarak K Spor Okullar, örencilerin okul durumu göz önünde bulundurularak hafta sonlar yaplacak ve Sümerpark Ortak Yaam Alan dnda yaplacak olan spor kurslar için çocuklara ücretsiz servis imkan salanacak.

KAYITLAR SÜRÜYOR

30 Ocakta balayan ve 13 ubata kadar davam edecek kaytlar için kursiyerler, Sümerpark Ortak Yaam Alanndaki Spor ube Müdürlüüne bavurabilirler.

K Spor Okullarnn balama tarihi ise kaytlarn biti tarihi olan 13 ubattan sonra örencilerle yaplacak toplantdan sonra belirlenecek.

Ana Sayfaya Git