Kırsaldaki çocuklar tiyatroyla buluşuyor

Van’ın Gürpınar Belediyesince hayata geçirilen “Bir Masal Bir Köy” projesi ile kırsal mahallelerdeki çocuklar tiyatroyla buluşuyor.

Haberler 23.08.2019 - 00:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Fiziki çalmalarn yan sra sosyal belediyecilik anlamnda da önemli çalmalar gerçekletiren Gürpnar Belediyesi, krsal mahallelerde yaayp sosyal aktivitelerden uzak kalan çocuklar için proje balatt. Proje kapsamnda belediye tiyatro ekibi, çocuklar mahallelerde ziyaret ederek elendirip güzel bir gün geçirmesini salyor.

Konuya ilikin açklamalarda bulunan Gürpnar Belediye Bakan Hayrullah Tan, gönül belediyecilii kapsamnda hayatn her alannda projeler gelitirerek vatandalara hizmet etmeyi sürdürdüklerini anlatt. lçe krsal mahallelerinde yaayan çocuklar özellikle sanat ve kültürel etkinlikle buluturduklar Bir Masal Bir Köy projesini hayata geçirdiklerini anlatan Bakan Tan, Bu projeyle tiyatroyu krsal mahallelerde yaayan çocuklarn ayana kadar götürüyoruz. Program dahilinde ilçemizin 79 mahallesine de tiyatro etkinliimizi götürmeyi hedefliyoruz. Her ey çocuklarmzn gülen yüzü ve mutluluu için. Bu anlamda da ekiplerimiz durmadan özellikle krsal mahallelerde bulunan çocuklar tiyatroyla buluturuyor dedi.

Ana Sayfaya Git