Kadrolu öğretmenlere 23 il için atama isteği

Doğu ve Güneydoğu Anadolu Bölgeleri dışında kalan illerde görev yapan kadrolu öğretmenler, istemeleri halinde bu bölgelerdeki 23 ile süre şartı aranmaksızın yer değiştirme isteğinde bulunabilecek.

Haberler 06.09.2018 - 09:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Milli Eitim Bakanlnca (MEB), Dou ve Güneydou Anadolu bölgeleri dnda kalan illerde görev yapan kadrolu öretmenlerin, istemeleri halinde bu bölgelerdeki 23 il için süre art aranmakszn yer deitirme isteinde bulunabilecei belirtildi.

Bakanlk tarafndan illere gönderilen yazya göre, Dou ve Güneydou Anadolu bölgeleri dnda kalan illerde görev yapan kadrolu öretmenler, istemeleri halinde belirtilen illere süre art aranmakszn yer deitirme isteinde bulunabilecek.

Ancak soruturma ve benzeri nedenlerle görev yeri il dna deitirilen öretmenler yer deitirme isteinde bulunamayacak.

23 LE ATAMA STE

Bu kapsamda yer deitirmek isteyen öretmenlerin atanmak istedikleri ili belirten dilekçelerini görev yaptklar il milli eitim müdürlüklerine vermeleri gerekiyor.

Bavuruda bulunan öretmenlerin atamalar, atanmak istedikleri ilde alanlar itibaryla öretmen ihtiyac ve norm kadro dikkate alnarak yaplacak.

htiyaç olmas halinde atama yaplacak iller; Adyaman, Ar, Ardahan, Batman, Bingöl, Bitlis, Diyarbakr, Elaz, Erzincan, Erzurum, Gaziantep, Hakkari, Idr, Kars, Kilis, Malatya, Mardin, Mu, Siirt, rnak, anlurfa, Tunceli ve Van.

Ana Sayfaya Git