Kamuda atamalar!

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında İş Sağlığı ve Güvenliği Genel Müdürlüğüne İŞKUR Genel Müdür Yardımcısı Cafer Uzunkaya, Personel Genel Müdürlüğüne Necip Gülmüş atandı.

Haberler 04.01.2020 - 09:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Aile, çalma ve Sosyal Hizmetler Bakanl, Dileri Bakanl, Diyanet leri Bakanl, Milli Savunma Bakanl, Ticaret Bakanl, Ulatrma ve Altyap Bakanl, letiim Bakanl, Sosyal Güvenlik Kurumu (SGK) Bakanl, Et ve Süt Kurumu Genel Müdürlüü ve Türkiye Elektrik Datm A.. (TEDA) ilikin atama kararlar Resmi Gazetede yaymland.

Türkiye Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoan imzasyla yaymlanan atama kararlarna göre, Aile, çalma ve Sosyal Hizmetler Bakanl Sal ve Güvenlii Genel Müdürü Tarkan Alpay görevden alnrken, yerine Türkiye Kurumu (KUR) Genel Müdür Yardmcs Cafer Uzunkaya atand.

Aile, çalma ve Sosyal Hizmetler Bakanlnda açk bulunan Personel Genel Müdürlüüne Necip Gülmü, Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdür Yardmclna Sosyal Yardmlar Genel Müdür Yardmcs uayip Tunçal, çocuk Hizmetleri Genel Müdür Yardmclna ule Ürker, çalma Genel Müdür Yardmclna Hasan Doa Altay, Sosyal Yardmlar Genel Müdür Yardmclna Ramazan Ösda getirildi.

Dileri Bakanl Uluslararas Güvenlik leri Genel Müdürü smail Alper Cokun görevden alnrken, yerine Ömer Önhonun atamas yapld.

Milli Savunma Bakanlnda açk bulunan Askeri Fabrikalar Genel Müdürlüüne Veysel Ünverdi, Ticaret Bakanlnda açk bulunan hracat Genel Müdür Yardmclna Mehmet Azgn, Ticaret Aratrmalar Genel Müdür Yardmclna Ebru Arsoy, Ticaret Bamüfettiliine ise Selim Erincik atand.

Ulatrma ve Altyap Bakanlnda DLH Marmaray (stanbul) Bölge Müdürlüüne Nurdan Memiolu Apaydn, 12. Bölge Müdürlüüne Celaleddin Bayrakçl, 13. Bölge Müdürlüüne ise Doruk Erdem Öncebe getirildi.

Et ve Süt Kurumu Genel Müdür Yardmcs Ferda Yldrm görevinden alnrken, Diyanet leri Bakanl Mushaflar nceleme ve Kraat Kurulu üyeliklerine Fatih Okumu ve Yaar Cuhadar, letiim Bakanlnda açk bulunan Bakan Yardmclna çaatay Özdemir, SGK Bakan Yardmclna SGK Emeklilik Hizmetleri Genel Müdürü smail Ylmaz, TEDA Genel Müdür Yardmclna ise Zübeyir çalann atamalar yapld.

- Yunus Emre Vakf Mütevelli Heyet üyeleri belirlendi

Resmi Gazetede yer alan bir baka kararla Yunus Emre Vakf Mütevelli Heyet asil ve yedek üyeleri de belli oldu.

Cumhurbakan Erdoan tarafndan Yunus Emre Vakf Mütevelli Heyet asil üyeliklerine Prof. Dr. Ahmet Sacit Açkgözolu, Prof. Dr. Muhammed Fatih And, Prof. Dr. Musa Duman, Prof. Dr. Ali Osman Kurt, Prof. Dr. Emel Topçu, yedek üyeliklerine ise Gökhan Yazg, Prof. Dr. Ahmet çapolu, Doç. Dr. Muhammet Ahmet Tokdemir, Batuhan Mumcu ve hsan çimen seçildi.

Ana Sayfaya Git