Karakoç, eğitimde kendi markasını oluşturdu

Diyarbakır’da 20 yıldır özel eğitim alanında faaliyet gösteren iş insanı Ekrem Karakoç, uzun uğraşlar sonucu ‘Bilkoç Okulları’ adıyla kendi markasını oluşturdu.

Haberler 24.07.2020 - 11:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR - Diyarbakrda 20 yldr özel eitim alannda faaliyet gösteren i insan Ekrem Karakoç, uzun uralar sonucu Bilkoç Okullar adyla kendi markasn oluturdu.

Yeni tip korona virüs salgn tedbirlerine uygun olarak oluturulan sosyal mesafeli ve teknolojik imkanlarla donatlm snflar yeni eitim yl öncesinde örencileri bekliyor. Kendi markalarn oluturmalarndan dolay çok sayda destek mesaj aldklarn belirten Bilkoç Okullar Yönetim Kurulu Bakan Ekrem Karakoç, Diyarbakrn yerelden evrensele eitim markas olsun istedik ve bu amaçla kendi markamzla yeni bir yola çktk. Vatandalarmz gönül rahatl ile çocuklarn emanet edebilir dedi. Özel eitime yönelik skntlarn su yüzüne çkt bir dönemde Diyarbakrdan yeni bir özel eitim markas çktn kaydeden Karakoç, ulusal markalarn temsilciliini yapmann kente getirisinin olmadn ifade etti. 20 yllk eitim tecrübesine sahip olduklarnn altn çizen Karakoçun hizmete giren Bilkoç Okullar, austos ay sonunda balamas planlanan yeni eitim ve öretim ylnda faaliyet göstermeye hazrlanyor.

Halkmz kendi markasna sahip çksn

Örencilerin olas skntlara kar eitimden mahrum olmamalar için gerekli tüm önlemleri alarak uzaktan eitim sistemini en modern haliyle oluturduklarn belirten Bilkoç Okullar Yönetim Kurulu Bakan Ekrem Karakoç, modern ve gelecee umutla bakan bir okul ortam saladklarn vurgulad. Karakoç, Diyarbakrn yerelden evrensele eitim markas olsun istedik ve bu amaçla kendi markamzla yeni bir yola çktk. Vatandalarmz gönül rahatl ile çocuklarn emanet edebilir. Sadece Diyarbakra hitap etmiyoruz. Tüm halkmz kendi markalarna sahip çkmaya davet ediyorum diye konutu.

Ana Sayfaya Git