"Karanlığa Bir Işıkta Sen Yak"

Güneydoğu Anadolu Turizm ve Otel İşletmeciler Birliği (GATOB) Genel Başkanı Hüseyin Aslan, başlattığı "Karanlığa Bir Işıkta Sen Yak" Projesi kapsamında hayırseverlerin de desteği ile Gercüş ilçesine bağlı Çukuryurt köyündeki okulda eğitim gören 100 ihtiyaç sahibi öğrenciye giyecek ve kırtasiye yardımında bulundu.

Haberler 29.12.2016 - 08:53 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Aslan, yapt açklamada, örencilerin ülkenin geleceini ina edeceklerini ifade etti.

Geleceklerine sahip çkmak adna onlara her türlü destei salamak zorunda olduklarn belirten Aslan, köy okulunun sosyal medya üzerinden kendilerine ulatn söyledi.

Proje kapsamnda çukuryurt köyü okuluna geldiklerini belirten Aslan, Bu köy ilçemizin en ücra köylerinden biri. Buraya karanlklar aydnlatmak için geldik. Örencilerimizin ihtiyaçlarn karlamaya geldik. Souk k günlerine denk geldiimiz için de mont, hrka ve kazak getirdik, örenci kardelerimize sahip çktk. Bu kardelerimizin ileride devletimize faydal bir birey olmalarn salamak adna bu çalmalarmz sürdüreceiz. diye konutu.

Yaplan yardmlardan duyduu memnuniyeti dile getiren çukuryurt lk ve Ortaokulu Müdürü Kudbettin çelik de k aylarnda köy artlarnn oldukça zorlu geçtiini söyledi.

Yaplan yardmlarla örencilerin ihtiyaçlarnn karlanmasnn sevindirici olduunu dile getiren çelik, unlar söyledi:

K yayoruz, kn köy artlar oldukça zor. çocuklarmzn ekonomik durumlar düük. Sosyal medya üzerinden projeyi balatan Hüseyin Aslana ulatk. Taleplerimize karlk verdiler ve çocuklarmza, mont, kazak, hrka ve kitap getirdiler. Bize duyarsz kalmadlar. Bundan dolay teekkür ediyoruz. nallah ileride bu çocuklarmzn daha güzel bir ülke ina etme prensip ve ilkeleriyle hep beraber kardeçe yaayacaz. Bu anlamda aydnlk günler hepimizi bekliyor.

6/A snf örencisi Büra imek ise yeni mont, hrka, kazak ve kitaplara kavumann mutluluunu yaadn anlatt.

Köyde k artlarnn çok zor olduunu kaydeden imek, Sevincimize sevinç kattlar. Büyüdüümüzde bizim gibi örencilere destek olacaz. Gerçekten bize çok büyük mutluluk kattlar. leride öretmen olup küçük çocuklara yardmc olmak istiyorum. ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git