Kardeş okul!

Sur ilçesinde PKK'lı teröristlerin saldırıları sonucu mağdur olan öğrencilere, "Kardeş Okul Projesi" kapsamında giyim ve kırtasiye yardımında bulunuldu.

Haberler 11.01.2017 - 09:07 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Sur ilçesinde PKKl teröristlerin saldrlar nedeniyle madur olan örencilere giyim ve krtasiye yardm yapld.

Özel Bilfen Okullar tarafndan balatlan Karde Okul Projesi kapsamnda, öncelikle terör saldrlarndan etkilenen Sur ilçesindeki okullarda eitim gören örencilere giyim, krtasiye ve kitap yardm yaplyor. Projeyle her ay 500 örenciye destek sunulacak. Sur ilçesindeki skenderpaa lkokuluna gelen proje yürütücüleri ile özel okulun örencileri, bu okuldaki örencilere giyim ve krtasiye malzemesi hediye etti.

KARDE OKUL PROJES

Özel Bilfen Okullar Diyarbakr Yönetim Kurulu Bakan Ekrem Karakoç, yaklak bir ay önce sosyal sorumluluk gerei Karde Okul Projesi balattklarn söyledi.

Her ay, dar gelirli ailelerin yaad bölgelerde belirledikleri ilk, orta ve liselerde eitim gören 500 çocua giyim, krtasiye ve kitap yardmnda bulunmay hedeflediklerini dile getiren Karakoç, projeyi il genelinde yaygnlatrmay hedeflediklerini aktard.

u ana kadar 500 örencinin bu projeden faydalandrldn anlatan Karakoç, Suriçi bölgesini seçmemizin nedeni terör maduru çok sayda çocuklarmzn bulunmasdr. Projemizi özellikle terör madurlarnn yaad yerden balattk. Önceliimiz terör maduru çocuklarn desteklenmesidir. dedi.

GRMC PEKTEN DESTEK

Projeye destek sunan giriimci Zuhal pek de hayrseverlerin kampanyaya katk sunmalarn istedi. Her ay 50 örenciyi giydireceklerini dile getiren pek, ihtiyaç sahibi çocuklara destekte bulunmak için çaba gösterdiklerini aktard.

Örencilerden Sedanur Akalan, örenci arkadalarnn kendilerine kalem ve kitap hediye ettiklerini belirterek, Arkadalarmz bize hediye getirdi, çok mutlu olduk. ifadesini kulland.

Özel okulun örencilerinden Mekselina Nazya Saltk da hediye verdikleri örencilerle arkada olduklarn söyledi.

Ana Sayfaya Git