Kariyer günleri

Batman Üniversitesi ve İŞKUR işbirliği ile 5. kariyer günleri kapsamında 'Zirve yolunda hayat hikayeleri' konulu seminer düzenlendi.

Haberler 25.02.2019 - 10:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Batman Üniversitesi Merkez Kampüs konferans salonunda düzenlenen programa, Rektör danman öretim görevlisi Volkan Ar, Batman Müftüsü Turgut Erhan, Batman KUR Müdürü Besim Eviz, MYO Müdürü Doç. Dr. Yahya Hman çelik, Kariyer Gelitirme Uygulama ve Aratrma Merkezi Müdürü Dr. öretim üyesi Musa Klç, ASKON Bakan M. Selman Nasrolu, kurum müdürleri, i dünyasnn temsilcileri, üniversitemiz personeli, örencileri, davetliler ve çok sayda vatanda katld.

KARYER GÜNLER

Açl konumasn yapan Kariyer Gelitirme Uygulama ve Aratrma Merkezi Müdürü Dr. öretim üyesi Musa Klç, geçen yl olduu gibi bu ylda KUR ile çalma içerisine girdiklerini söyledi. Etkinliklerden birinin bugün baladn kaydeden Klç, Örencilerimizden tek ricam lütfen bu programlar kaçrmayn, çünkü gelecek hayatta i hayatnzda size gerekli olacak tüm bilgiler bu programlarda yer alacak. Lütfen beraber olalm birlikte olalm birlikte örenelim dedi.

Batman KUR Müdürü Besim Eviz de, 5. kariyer günleri etkinliklerinin üniversite içinde ve dnda devam edeceini söyledi.

Programn sonunda KUR l Müdürü Besim Eviz, seminer veren eitimci-yazar Alian Kapaklkayaya plaket takdim etti.

Ana Sayfaya Git