Karne gününde hüzün

GÜMÜŞHANE'deki ailesini ziyarete giderken Tunceli'de yol kesen PKK'lı teröristlerce aracı yakılıp, kaçırıldıktan sonra şehit edilen öğretmen Necmettin Yılmaz’ın son görev yaptığı ve isminin yaşatıldığı Şanlıurfa'nın Siverek ilçesindeki okulun öğrencileri karne gününde hüzün yaşadı.

Haberler 20.01.2018 - 09:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

lçeye 60 kilometre uzaklkta bulunan çiftçiba Mahallesinde bulunan Necmettin Ylmaz lkokulunda okuyan ehit öretmenin örencileri, geçen yl karne dattktan sonra ayrlan öretmenlerinin ehit edilmesinin ardndan ilk kez karne ald. Hüznün hakim olduu snfta öretmenlerinden karnelerini alan örenciler, masada duran ehit öretmen Necmettin Ylmazn fotorafn öptü. ehit öretmenlerini çok özlediini belirten örenciler, Geçen yl karnelerimizi Necmettin öretmen datt, biz onu çok seviyorduk ve çok özledik dedi.

ÖRENCLER ÜZGÜN

Örencilerinin ehit öretmenlerini unutmadn belirten snf öretmeni Ali Canpolat ise Geçen yl son karneleri ehit öretmenimiz datmt ama maalesef bu yl datamad. Bu dönem karneleri ben dattm. Keke bu üzücü olay yaanmasyd. Buradan tüm ehit ailelerine basal diliyorum, ehitlerimizin mekanlar cennet olsun. Bugün hüzünlü bir karne günü yayoruz diye konutu.

Öretmenleri, karnelerini datt örencilerine yaryl tatilinde okumalar için hikaye kitab hediye etti.

Ana Sayfaya Git