Karne heyecanı

İl Valisi Hasan Basri Güzeloğlu, merkez Yenişehir ilçesinde bulunan 5 Nisan İlkokulu'nda kendisini davul zurna ile karşılayan öğrencilere karnelerini dağıttı.

Haberler 15.06.2019 - 09:29 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vali Hasan Basri Güzelolu, 2018-2019 eitim öretim döneminin sonunda örencilerin karne heyecanna ortak oldu. Yeniehir ilçesinde bulunun 5 Nisan lkokulunda gerçekleen karne datmna Vali Hasan Basri Güzelolunun yan sra Yeniehir ilçe Kaymakam Serdar Kartal, l Milli Eitim Müdürü Doç. Dr. Feysel Taçer, öretmenler ve örenciler katld. Örencilere karne datm yapan Vali Hasan Basri Güzelolu daha sonra burada açklamalarda bulundu.

KARNE SINIRLANDIRMASI

Vali Hasan Basri Güzelolu, 2018-2019 eitim ve öretim ylnn karne datm gününde eitim ylnn son gününde olduklarn söyledi. Hem anasnf hem dördüncü snflar olmak üzere bu çok özel ve güzel heyecana ortak olduunu belirten Vali Güzelolu, Sevgili yavrularmzn, onlar yetitiren anne ve babalarn, eiten öretmenlerimizin heyecann paylamaktan bir kez daha çok büyük onur duydum. Gerçekten her birisi önce anne ve babas sonra da ülkemiz için deer olan çok güzel, çok zeki ve çok akll çocuklarmz bugün her birisi bir üst snfa geçmenin, geride brakt eitim ve öretim ylnn sonunda tatili hak etmenin mutluluunu yayorlar. Tatil demek zaten bir mutluluktur. Tatilin anlam oyundan elenceye, dinlenmeden her haliyle kendince yaayabilmeye dönük bir holuktur. Öncelikle bütün çocuklarmzn bugün karnen gününde ortaya koyduklar çabas, gayreti içtenlikle kutluyorum. Karnenin snrlandrc ve üphesiz çocuklarmzdaki yaam enerjisini eksiltici bir yoruma konu olmasn da kabul etmiyorum.

HAYATIN AKIINA DAR

üphesiz hayatn ak içerisinde ve eitim ylnn sonunda belli notlarla bulumak var ama hatta bundan ibaret deil. Hayat çok uzun soluklu çok renkli, çok deiik ve çok her yanyla frsatlar üretebilen süreç. Deerli öretmenlerimize çok teekkür ediyoruz. Tüm bilgelerinde 21 bine akn öretmenimiz adna bugün burada bu okulumuzda bir harf öretene krk yl köle olunacak balln ve sadakatin timsali olan öretmenlerimize içtenlikle teekkür ediyorum dedi.

Vali Güzelolu, karneleri dattktan sonra YKSye girecek örencilere de baarlar diledi.

Ana Sayfaya Git