Karne kaçakları bulundu!

Çocuklarına sarılan anne Mülkiye Baturalp, gözyaşlarına hakim olamadı.

Haberler 20.01.2020 - 09:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

anlurfann Siverek ilçesinde, önceki gün karnelerini aldktan sonra eve dönmeyen ve yaplan aramada kent merkezinde bulunan Baturalp kardeler ailesine kavutu.

Abdalaa Mahallesindeki Yunus Emre Ortaokulu 8inci snf örencisi Medine ve 5inci snf örencisi Bünyamin Baturalp kardeler, 17 Ocak Cuma günü karnelerini aldktan sonra eve dönmedi. Bir süre kendi imkanlaryla çocuklarn arayan aile, sonuç alamaynca durumu polise bildirdi.

KAYIP KARDEYLER BULUNDU

anlurfa Emniyet Müdürlüü çocuk ubesi ekipleri, Baturalp kardeleri kent merkezindeki Topçu Meydannda gezerken buldu.

Mehmet Akif nan Eitim ve Aratrma Hastanesinde salk kontrolünden geçirilen Medine ve Bünyamin Baturalp kardeler, daha sonra Emniyet Müdürlüüne götürüldü.

Emniyetteki ilemlerinin ardndan 2 karde, baba brahim Baturalpa teslim edildi.

çocuklaryla birlikte Siverek ilçesindeki evine dönen baba ve çocuklar, anne Mülkiye Baturalp, aile bireyleri ve yaknlar karlad. Otomobilden inen çocuklarna sarlan anne sevinç gözyalar döktü.

ALELERNE KAVUTULAR

Mülkiye Baturalp, yaknlarnn da büyük sevinç yaadn belirterek, çocuklarma kavutuum için çok mutluyum, sanki yeniden dünyaya gelmi gibiyim. Yokluklar çok zordu ve aklma her ey geldi. çocuklarmn bulunmasnda emei geçenlere çok teekkür ediyorum. dedi.

çocuklarna kavutuu için mutlu olduunu belirten baba brahim Baturalp ise Medya ve emniyet mensuplarmza çok teekkür ediyorum. Dedektif gibi iz sürdük, buradan baladk ve çocuklarn izini bulduk. Benzin istasyonundan hastaneye, oradan Hilvan ilçesinde bulundular diye ihbar gelince oradan anlurfa merkeze gittik. Emei geçen herkese teekkür ederim. diye konutu.

Medine Baturalp da ailesine kavutuu için mutlu olduunu kaydetti.

Ana Sayfaya Git