Karne sorgula2020 YAZ DÖNEMİ E-Okul VBS Ekarne indir! Nasıl karne alacağım

Karne sorgula aramaları nihayetinde sonucuna ulaştı. 19 Haziran Cuma günü tatile gireceği sene başı takviminde açıklanan okullar mevcut pandemi sebebiyle Mart ayında kapatılmış ve bir daha da açılmamıştı. 3 aydır tatil olan okulların kapanmasına kısa bir süre kala karnelerin Eokul vbs giriş sayesinde alınacağı da belirtilmişti. İşte son dakika Milli Eğitim Bakalığınca açıklanan bilgilerde eokul vb'de ekarne kısmı hizmete açıldı.

Haberler 19.06.2020 - 02:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Karne sorgula aramalar nihayetinde sonucuna ulat. 19 Haziran Cuma günü tatile girecei sene ba takviminde açklanan okullar mevcut pandemi sebebiyle Mart aynda kapatlm ve bir daha da açlmamt. 3 aydr tatil olan okullarn kapanmasna ksa bir süre kala karnelerin Eokul vbs giri sayesinde alnaca da belirtilmiti. te son dakika Milli Eitim Bakalnca açklanan bilgilerde eokul vbde ekarne ksm hizmete açld.

lkokul örencileri karelerini eokul vbsde alacak iken Lise örencileri de randevulu sistem sayesinde karnelerini alabilecek.

Bakanlktan alnan bilgiye göre, ilkokul, ortaokul, lise kademelerindeki tüm örenciler karnelerine e-okul.meb.gov.tr internet sitesi üzerinden ulaabilecek. Örenciler, takdir ve teekkür belgelerine de sistem üzerinden eriebilecek.

Lise kademesindeki örenciler diplomalarn ve talep etmeleri halinde takdir, teekkür, onur ve üstün baar belgelerini belirlenecek tarihlerde okullarndan alabilecek.

Virüs önlemleri nedeniyle uzaktan eitim alan örencilerin ikinci dönem için notlar hesaplanmayacak. Karneye birinci dönem notlar yl sonu notu olarak geçecek.

Ana Sayfaya Git