Kayak merkezinde sömestr yoğunluğu

Okulların tatil olmasıyla aileler Bingöl Hesarek Kayak Merkezi'ne büyük ilgi gösteriyor. Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Arıkan: "İki günde yaklaşık 10 bin kişi tesise giriş yaptı"

Haberler 23.01.2017 - 08:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bingöl Hesarek Kayak Merkezi sömestr tatili dolaysyla adeta ziyaretçi aknna urad.

l merkezine 34 kilometre mesafedeki Dikme köyü mevkisinde yer alan bin 600 metre pist uzunluuna, 70 yatak kapasiteli otele, teleski ve telesiyeje sahip Hesarek Kayak Merkezi sömestr tatili dolaysyla sezonun en youn günlerini yayor.

Kar kalnlnn yaklak 1,5 metreyi bulduu merkezde, bir yandan kayakseverler kaymann keyfini yaarken, aileler de çocuklaryla hem piknik yapyor hem de kzakla kayyor.

Elazn Karakoçan ilçesinden gelen Murat Doan, çocuklarn sömestr tatili dolaysyla kayak merkezine getirdiini belirterek, Kayak merkezi aileler için çok güzel bir yer. dedi.

ÖRENCLERN LGS YÜKSEK

Gyasettin Metin, takdir alma baarsn gösteren kzn ödüllendirmek için kayak merkezine getirdiini aktararak, Karne hediyesi olarak kayak merkezine getirdim. Böyle güzel bir ortam, güzel bir tesisi deerlendirmek istedik ve buraya geldik. dedi.

Mahide Da ise merkezde çocuklarnn çok iyi elendiini söyledi.

Örenci Sümeyye Özsucu, kayak yapmaktan duyduu memnuniyeti dile getirdi.

Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü Erdal Arkan ise geçen yl hizmete açlan Hesarek Kayak Merkezine her geçen gün ilginin arttn söyledi.

Hizmet kalitesinin artmasyla ziyaretçilerin daha fazla ilgi gösterdiini kaydeden Arkan, ki günde yaklak 10 bin kii tesise giri yapt. Sömestr talili süresinde youn ilgili olacan tahmin ediyoruz. dedi.

Ana Sayfaya Git