Kayapınar okuyor?

Öğrenci velileri ve öğretmenlerle birlikte kitap okuyarak farkındalık oluşturdu.

Haberler 03.12.2019 - 09:15 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr ehmus Sultan Tatlc Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi, öretmenleri ile örenci velileri, Kayapnar Okuyor kitap kampanyas kapsamnda birlikte kitap okuyarak farkndalk oluturdu.

Kayapnar ilçesi Diclekent Bulvarnda bulunan ehmus Sultan Tatlc Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi tarafndan düzenlenen birinci dönem veli toplants öncesinde okulun konferans salonunda toplanan veliler, Kayapnar Kaymakam Ünal Koçun öncülük ettii ve lçe Milli Eitim Müdürü Engin Öztürkün tevik ettii Kayapnar Okuyor projesi çerçevesinde öretmenlerle beraber kitap okuma saati gerçekletirildi.

KAYAPINAR OKUYOR

Okul Müdürü Cengiz Cengiz, amaçlarnn Kayapnarda okuma alkanln bir nebze olsa da artrmaya katkda bulunma velilerimizin duyarll ile örencilerimize okuma alkanlna katkda bulunmak olduunu belirterek, tüm velilere ve öretmenlere teekkür etti.

Tarih öretmeni Tekin eker, ise her gün ilk dersimizde örencilerimiz ile beraber 15 dakikalk kitap okuma etkinliini düzenlediklerini belirterek velilerimizin de çocuklarnn yapt bu uygulamadan haberdar olmalarn ve okumann önemini hissettirme amacnda olduklarn söyledi.

Örenci velilerinden Mustafa Bars da, toplantda böyle bir uygulamann olduunu görünce ardn ancak kitap okuma ile beraber aslnda eksik olan bir yönünün aça çktn ifade ederek, okul yönetimine ve öretmenlere teekkür etti.

Ana Sayfaya Git