Kayapınar’da 19 okulda özel öğretim sınıfı yapılıyor

Diyarbakır’ın Kayapınar İlçe Belediyesi tarafından dezavantajlı öğrencilerin eğitime kazandırmak ve eğitimlerinin önündeki engelleri ortadan kaldırmak amacıyla, Kayapınar İlçe Milli Eğitim Müdürü Muhammed Ensari'yle yürütülen çalışmalar sonucunda, 19 okulda başlatılan “Özel Öğretim Sınıfı” yapım çalışmaları devam ediyor.

Haberler 21.09.2018 - 08:56 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Kayapnar lçe Belediyesi tarafndan dezavantajl örencilerin eitime kazandrmak ve eitimlerinin önündeki engelleri ortadan kaldrmak amacyla, Kayapnar lçe Milli Eitim Müdürü Muhammed Ensariyle yürütülen çalmalar sonucunda, 19 okulda balatlan Özel Öretim Snf yapm çalmalar devam ediyor.

ÖZEL SINIV OLUTURULDU

lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Dr. Ozan Balc, Diyarbakrda, otistik çocuklarmz için 1 okul ve orta ve ar derecede engelli çocuklarmz için 16 derslikli Özel Eitim Uygulama Merkezi yapyoruz. lçemizde 19 okulumuzda Özel Öretim Snf engelli kardelerimiz için hazrlyoruz. Ayrca iitme engelli çocuklarmzn için 1 adet lise ve engelli örencilerimize 100 yatakl yurt yapyoruz. Amacmz, engelli kardelerimizin skntlarn yüreimizde hissedip sorunlarn çözmeye yardmc olmak ve ayn zamanda hayatlarnn bir parças olup onlara yalnz olmadklarn hissettirmektir dedi.

Ana Sayfaya Git