Kaymakam Kaçmaz’dan Kur’an kursuna ziyaret

Muş’un Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Erkan Kaçmaz, Ölçekli köyünde bulunan Kur’an kursunu ziyaret etti.

Haberler 18.03.2019 - 09:44 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kaymakam Erkan Kaçmaz, beraberindeki lçe Jandarma Komutan Jandarma Binba smail Terzi ve Sosyal Yardmlama ve Dayanma Vakf Müdürü brahim Ataç ile ilçe merkezine 30 kilometre mesafede bulunan 110 haneli ve 800 nüfuslu Ölçekli köyündeki yatl Kuran kursunu ziyaret etti. Köy muhtar emsettin Oruç ve imam Faysal Ta tarafndan karlandktan sonra bilgilendirilen Kaymakam Kaçmaz. Ölçekli köyünde, köylülerimizin destei ile kurulan Kuran kursumuzdaki 20ye yakn kursiyerimizle bir araya geldik. Onlarn sorunlarnn olup olmadn dinledik. Daha sonrasnda ayn köyümüzde Kore gazimiz olan brahim Aydemirin ei Mariya Aydemirin vefatndan dolay ailesine taziye ziyaretinde bulunduk dedi

KURAN-KURSU

Erzurumun Tekman ilçesinden geldiini söyleyen imam aday Abdulmelik Klç ise, Varto Kaymakam bizleri ziyaret etti. mammz Faysal Ta bize burada eitimlerimizi Arapça olarak vermektedir. Ekstradan da açk öretimden eitimlerimize devam ediyoruz. Eitim süremizin sonunda arkadalarmz resmi snavlara girerek, kazandklarnda göreve atanyorlar. Köylülerimizin bizlere katklar çoktur. Bizlere sahip çkmaktadrlar. Bizi ziyarete gelen kaymakammza ve binbamza arkadalarm adna teekkür ederim diye konutu.

Kaymakam Kaçmaz ve beraberindekiler, Kuran kursuna yapt ziyaretin ardnda Ölçekli köyünde Kore gazisi olan brahim Aydemirin ei olan Mariya Aydemirin vefat etmesi nedeniyle ailesine taziye ziyaretinde bulundu. Kaymakam Kaçmaz, taziye çks bekleyen vatandalarla sohbet ettikten sonra yanna gelen çocuklara oyuncak datt.

Ana Sayfaya Git