Kaymakam okul servislerini denetledi, öğrencilere tablet dağıttı

MUŞ'ta Varto Kaymakamı ve Belediye Başkan vekili Mehmet Nuri Çetin, taşımalı eğitim kapsamında görev yapan servisleri denetledi.

Haberler 16.10.2017 - 07:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Varto Kaymakam Mehmet Nuri çetin, lçe Milli Eitim Müdürü Yalçn Süne ile birlikte Sra Söütler lkokulunu ziyaret etti. Tamal eitim kapsamnda görev yapan servisleri de denetleyen Kaymakam çetin, örencilere servislerden memnun olup, olmadklarn sordu. Okula girerek dersleri takip eden Kaymakam çetin, örencilere aldklar eitimle ilgili sorular yönelterek küçük bir test yapt. 5/A snfna giden çetin, 17 örenciye tablet ve anasnf örencilerine de oyun hamuru datt. Kaymakam Mehmet Nuri çetin, öyle dedi:

ÖRENCLERE TABLET DAITTI

Örencilerimize tablet verdik. Bunlar kayyum belediye adna yaptk. Kayyum belediyemizin paras bol. Normalde belediyelerin bütçeleri çok iyi, nüfusa göre para geliyor. Bizde bunu faydal olacak ekilde deerlendiriyoruz. Ana snf örencilerimize de oyun hamuru dattk. Mesele eitim olunca vatana millete hayrl olmas için çocuklarmza elimizden gelen her eyi yaparz. Öretmen ve idarecilerimizin kurslarn daha verimli ve etkili olmas için özverili çalmalarn artrarak devam ettirmeleri gerekir.

Ana Sayfaya Git