Kayyumdan eğitime tam destek

Bismil İlçe Belediyesi, eğitim harcamaları kapsamında kentteki lise, orta, ilk ve anaokullarına verilen tadilat desteğinin yanında kırtasiye malzemesi yardımında da bulunuyor.

Haberler 30.01.2020 - 09:08 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Bismil Belediyesi, eitim alannda yapt çalmalarna bir yenisini daha ekledi. Belediye, eitim harcamalar kapsamnda kentteki lise, orta, ilk ve anaokullarna verilen tadilat desteinin yannda krtasiye malzemesi yardmnda da bulundu.

ETME DESTEK

Bismil Belediyesi olarak her frsatta eitime destek verdiklerini ifade eden Bismil Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Kerem Süleyman Yüksel, belediye olarak eitime yaptklar yatrmlarla ayn zamanda gelecee yatrm yaptklarn söyledi. Kaymakam Yüksel, çocuklarmzn en iyi ekilde eitim almalar için hem derslikleri modernletiriyor hem de yeni derslikler yapyoruz. lçenin her eitim kademesinde belediye olarak verilen büyük desteklerimiz ile birlikte okul öncesi eitime de snflarn fiziki artlar yannda malzeme yardmnda da bulunuyoruz. çünkü okul öncesi eitim ülkemizin gelecei açsndan çok önemli. Hükümetimizde okul öncesi eitime çok büyük bir önem veriyor ve okul öncesi eitimde snf saysnn arttrlmas yönünde bir politikas var. Biz de Bismil Belediyesi olarak bu konuda Milli Eitim Bakanlmza önemli bir destekte bulunuyoruz. Ayn zamanda lise, orta, ilk ve anaokullarmza malzeme, krtasiye ve tadilat yardmnda bulunuyoruz. Böylece Bismilin eitim seviyesini Türkiye standartlarnn üzerinde bir standarda kavuturmaya çalyoruz dedi.

KALTEL ETM

Bismil Milli Eitim Müdürü Cafer Gülseven de kentteki örencilerin kaliteli eitim alabilmesi için ilçe snrndaki tüm okullarn eksiklerini gidermek amacyla belediye ile birlikte çaltklarn söyledi. Gülseven, Belediyemiz ile ibirlii içinde çalyor, örencilerin ihtiyaçlarn karlyoruz. Okullarmzn bakm, onarm, donatm, ek derslik, aaçlandrma, krtasiye, temizlik malzemesi, spor alan gibi hem eitime yönelik hem de çevre düzenlemeye yönelik birçok çalmay okullarn ihtiyaçlarna göre Belediyemiz ile ibirlii içinde planlyor ve uyguluyoruz. Eitime olan snrsz destei için lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Kerem Süleyman Yüksele ilçemiz ve eitim camias adna teekkür ediyorum diye konutu.

Ana Sayfaya Git