Kendi imkanları ile 10 öğrenciyi umreye götürdü

Diyarbakırlı Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öğretmeni Ekrem Yılmaz'dan örnek davranış. Yılmaz, düzenlediği sınavlarda başarılı olan öğrencileri umre ziyareti ile ödüllendirdi

Haberler 18.11.2017 - 09:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrl Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öretmeni Ekrem Ylmaz, 2011 ylnda gittii umre ziyaretinde, çok sevdii örencilerinin de yannda olmasn istedi. Bir anda yarma fikri aklna gelen Ylmaz, bu tarihten itibaren Diyarbakrda kendi imkanlar ile düzenledii yarmalarda baarl olan örencileri umre ziyareti ile ödüllendirdi.

UMREYE GÖTÜRECEK

Ekrem Ylmaz, 15 yl önce çok sevdii öretmenlik mesleini yapmaya balad. Diyarbakrn çeitli ilçelerinde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi öretmenliini baar ile sürdüren Ylmaz, frsat buldukça umreye gidip manevi duygularn besledi. 2011 ylnda gerçekletirdii umre ziyaretinde, örencilerinin de yannda olmasn çok isteyen Ylmaz, burada aklna gelen fikri hayata geçirmek için kollar svad. Diyarbakra döndüünde umre ziyareti ödüllü yarma yapmak istedii belirttii kurumlardan gerekli izni alan Ylmaz, tüm masraflarn kendisinin karlad ve yaklak 12 bin kiinin girdii snav gerçekletirmeyi baard. Bu tarihte, snavda birinci gelen örenciyi umre ziyaretine götüren Ylmaz, 2015ten sonra ilk iki örenciyi umreye götürmeye balad. Hayatn çocuklarn dini örenmesine adayan Ylmazn en büyük hayali, yarmay Türkiye geneline yayp daha çok örenciyi umreye götürmek.

Ana Sayfaya Git