Kendisi istifa etmiş!

Diyarbakır Valiliğince, Bismil ilçesinde "bozkurt" işareti yapan öğretmenin görevden alınmadığı, kendi isteğiyle istifa ettiği bildirildi.

Haberler 28.10.2017 - 09:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Valiliince, Bismil ilçesinde bozkurt iareti yapan öretmenin görevden alnmad, kendi isteiyle istifa ettii bilgisi verildi.

Valilikten yaplan açklamada, dün yazl ve görsel basnda, Diyarbakrn Bismil ilçesinde Merkez TOK lköretim Okulunda ücretli snf öretmenlii görevi yapan Ö.Dnin snftaki akll tahta önünde bozkurt iareti yaparken çektii fotoraf nedeniyle iine son verildii ve hakknda inceleme balatldna yönelik haberlerin yer ald anmsatld. Açklamada unlar kaydedildi:

KENDS STFA ETM?

Sosyal medya hesabndan snfta akll tahta önünde çektirdii fotoraf paylam sonrasnda Ö.D, 26 Ekim 2017 tarihi itibari ile okul müdürlüüne istifasn vermitir. Ö.D, ayn gün 155 polis ihbar hattn arayarak tehdit edildiini beyan etmi ve bu beyan dorultusunda kendisinin Cumhuriyet Basavclnca balatlan soruturma kapsamnda müteki sfat ile ifadesi alnm ve ifadesinde de kendi istei ve iradesi ile görevinden ayrldn teyit etmitir.

Yaynlanan haber içeriklerinde iddia edildii gibi görevine son verildii ve hakknda inceleme balatld iddialar kesinlikle gerçei yanstmamaktadr.

Ana Sayfaya Git