Kentin ileri gelenleri sokakta kitap okudu

Adalet ve Kalkınma Partisi (AK Parti) Muş İl Başkanlığı tarafından düzenlenen etkinlikte, kentin ileri gelenleri sokakta kitap okudu.

Haberler 01.10.2018 - 09:32 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Parti Mu l Gençlik Kollar Bakanl, sokakta kitap okuma etkinlii düzenleyerek farkndalk oluturdu. Mu Belediyesi Lale Vadisi Parknda gerçekletirilen okuma etkinliine Mu Belediye Bakan Feyat Asya, AK Parti l Bakan Rahmetullah Yakt, l Gençlik Kollar Bakan Erdem Mirze, Eitim-Bir-Sen Mu ube Bakan Mahir Baran, parti tekilat, çok sayda örenci ile kadnlar katld. Yaklak bir saat süren okuma etkinlii ile ilgili gazetecilere açklamalarda bulunan AK Parti l Gençlik Kollar Bakan Erdem Mirze, etkinlii sokak ve caddelere tayacaklarn belirtti.

SOKAKTA KTAP OKUMA

AK Parti l Bakan Rahmetullah Yakt ise, etkinliin önemine deinerek, Sanki kendimizi kütüphane ortamnda hissedip de sessiz bir ekilde sokakta olmamza ramen kitap okumann duygusunu yayoruz. çok güzel bir duygu ve inallah bu etkinlik gençlerimize ve çocuklarmza bir örnek tekil eder. Bu kapsamda her gün en az yarm saat ya da bir saatlerini okumaya ayrrlar dedi.

Mu Belediye Bakan Feyat Asya, AK Parti l Gençlik Kollar Bakanlnca tertip edilen ve gençlerin özellikle sosyal medya bamllndan kitap okuma alknlna geçmeleri adna güzel bir etkinlik olduunu söyleyerek, Bu etkinlik gerçekten okumann bir ayrcalk olduunu, güzel ortam hazrladn gördük. Gençlerimizin bu etkinliine payda olmak, içlerinde olmak bizi sevindirdi. Bu kardelerimiz okuduu kitaplar bitirdikten sonra toparlayp öncelik olarak Malazgirt ilçesindeki bir okulumuzun kütüphanesine hediye etmek üzere toplayacaklar. Bu anlamdaki etkinlikler, gençliimizin özellikle daha duru sahibi, daha bilgi birikimi, daha iyi bir yapya sahip olmas noktasnda yapacaz ve yapmann da payda olacaz diye konutu.

Ana Sayfaya Git