Kırsal kesimde okuyan öğrenciler sinema ile buluştu

Batman Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü bünyesindeki Gençlik Merkezi, kırsal kesimlerde ve ilçelerde yaşayan öğrencileri sinemayla buluşturdu. Batman’a bağlı Hasankeyf, Beşiri ve Kozluk’tan 250 öğrenciye sinema keyfi yaşatan Gençlik Merkezi, projelerinin devam edeceğini açıkladı.

Haberler 25.01.2018 - 08:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Hedeflerinin 2018 yl içerisinde sinemaya hiç gitmeyen bin kiiye ulamak olduunu belirten Gençlik Hizmetleri ve Spor l Müdürü Halil Eren, Gençlik Merkezi üzerinden aktif çalmalarnn sürdüünü söyledi. l Müdürü Eren, lk etapta Kozluk, Beiri ve Hasankeyf ilçelerimizden 10-20 ya aras 250 kiiyi sinemaya götürdük. Sinemadan sonra yemek ikramnda bulunduk. Günün sonunda da onlara Batman müzesini gezdirip çeitli hediyeler vererek tekrar evlerine brakyoruz. 2018 yl sonuna kadar en az bin gencimize ulamay hedefliyoruz. Emei ve katks olanlara teekkür ediyorum diye konutu.

Son kafileye elik eden l Müdürü Halil Erene, Gençlik Merkezi Müdürü Musab Baran, Kozluk ilçe Müdürü Abdülbasir Alaa, Kozluk Gençlik Merkezi Müdürü brahim Rüzgar, gençlik liderleri, gönüllü gençler ve örenciler katlm salad.

Ana Sayfaya Git